CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La plantilla de Mahle SA es manifestarà el 14 de febrer a Vilanova i la Geltrú contra l’ERO que afectarà 250 treballadors

Dimarts, 10 febrer, 2009

0000013147.gif

Els treballadors de MAHLE SA de Vilanova i la Geltrú, sortirem en manifestació per la ciutat aquest dissabte 14 de febrer a les 12 h. del migdia. La concentració de sortida es farà a la Plaça de les Neus (a dalt de tot de la Rambla Principal).

Els treballadors sortim al carrer, en protesta per l’ERO d’extinció presentat per l'empresa i que afectarà a 250 treballadors, el 50% de la plantilla.

Després de fer concentracions a la porta cada dia a l’hora d’entrada dels caps de l'empresa i pujar en fila a les oficines tots els treballadors del torn, a donar les “gràcies”a la Direcció per la seva decisió.

Ara ens toca sortir al carrer per denunciar la nostra situació a tota la ciutat i fem una crida a tots els treballadors de les empreses de la ciutat i comarca a sumar-se a la nostra lluita i que la facin seva també.

Hem de treure les nostres lluites al carrer i unir les nostres forces per que siguem escoltats amb més força i parar l’agressió que estem patint els treballadors.

PER LA NOSTRA DIGNITAT, DEFENSA EL TEU LLOC DE TREBALL

SI LLUITES POTS PERDRE, SI NO LLUITES SEGUR QUE PERDS

Federació Comarcal CGT Garraf-Alt Penedès