CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La plantilla de Nissan fara quatre dies de vaga

Diumenge, 17 febrer, 2008

La plantilla de Nissan Motor Ibèrica a Barcelona va aprovar ahir en assemblea la convocatòria de quatre dies de vaga per si fracassen les negociacions amb la direcció per evitar la presentació d'un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectaria 450 persones.

En una votació a mà alçada, les vagues de 24 hores es van fixar per als dies 27 de febrer i 5, 12 i 26 de març, encara que l'assemblea també va donar el vistiplau perquè el comitè d'empresa, en què estan representats CCOO, USOC, UGT i CGT, esgoti la via del diàleg amb la direcció de la companyia fins divendres que ve, 22 de febrer.

800 treballadors van participar en l'assemblea, que va durar unes dues hores i es va celebrar a la Fira de Mostres de Cornellà (Baix Llobregat). Els portaveus de les forces sindicals van explicar a la plantilla la situació en què estan les negociacions, que es van reprendre dimarts passat, després que la direcció de Nissan, a partir de la mediació del director general de Relacions Laborals de la Generalitat, Salvador Álvarez, acceptés ajornar la presentació de l'ERO, prevista per a principis d'aquesta setmana.

bloc de CGT NISSAN

Mani Nissan 6/2/2008