CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La plantilla de Nissan para 3 hores pels acomiadaments

Dijous, 31 gener, 2008
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

NISSAN.jpg

La plantilla de Nissan para 3 hores pels acomiadaments

- Seat no readmetrà 66 acomiadats del 2005 pendents de reingrés

El Periódico / A. FUENTES / BARCELONA

La plantilla de Nissan va respondre ahir a les amenaces de la companyia de presentar un expedient per acomiadar 450 treballadors amb tres hores de vaga i el tall de la Ronda Litoral. Uns 1.500 empleats del torn del matí van participar en una concentració a la porta de la fàbrica de la Zona Franca, des d'on es van dirigir a la ronda, que va quedar tallada durant mitja hora.

Les aturades d'una hora per torn, que es repetiran el 6 de febrer vinent, són la primera acció de protesta convocada pel comitè contra l'anunci de la direcció de Nissan Motor Ibérica d'eliminar un torn de treball a partir de l'abril. Els quatre sindicats presents en el comitè (Sigen- USOC, CCOO, UGT i [*CGT*]) consideren insuficient el pla de baixes que ha posat en marxa l'empresa, amb unes indemnitzacions d'entre 8.000 i 60.000 euros.

A Seat, la companyia ha comunicat a 66 treballadors acomiadats el 2005 que no els podrà readmetre, i per això els pagarà una indemnització més elevada. Els afectats van anunciar que iniciaran una vaga de fam.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció