CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La plantilla de Pirelli a Manresa reprèn les mobilitzacions contra l’ERO

Dilluns, 17 novembre, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La plantilla de la multinacional italiana Pirelli a Manresa (Bages) reprendrà avui 17 de novembre les mobilitzacions contra l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) anunciat per la companyia fa un mes i que amenaça 280 llocs de treball, dins d'un pla de reestructuració que preveu reduir el personal i la capacitat productiva de la planta en un 30%.


A les 16.00 hores d'avui, tindrà lloc una concentració davant de la Delegació de Treball de Barcelona, de manera paral·lela a la reunió de l'empresa i sindicats que està previst que comenci a la mateixa hora.

Demà també tindrà lloc cap a les 4.00 de la matinada una concentració-acampada fins a les 14.00 hores de l'endemà. A continuació, tindrà lloc una botifarrada reivindicativa davant de la fàbrica de Pirelli.

Dijous se celebrarà una assemblea general de la plantilla a la zona esportiva El Congost i vaga de quatre hores per torn.

Els representants de la plantilla demanen a la direcció de Pirelli que demostri les causes econòmiques de l'ERO, ja que la companyia ha registrat beneficis en els últims exercicis. A més, rebutgen el pla de viabilitat davant de la "falta d'inversions" i creuen que es tracta d'una "mort anunciada".

ACN-Agència Catalana de Noticies. 17-11-08

Extret de Regió 7

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció