CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La plantilla de Pirelli a Manresa reprèn les mobilitzacions contra l’ERO

Dilluns, 17 novembre, 2008

La plantilla de la multinacional italiana Pirelli a Manresa (Bages) reprendrà avui 17 de novembre les mobilitzacions contra l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) anunciat per la companyia fa un mes i que amenaça 280 llocs de treball, dins d'un pla de reestructuració que preveu reduir el personal i la capacitat productiva de la planta en un 30%.


A les 16.00 hores d'avui, tindrà lloc una concentració davant de la Delegació de Treball de Barcelona, de manera paral·lela a la reunió de l'empresa i sindicats que està previst que comenci a la mateixa hora.

Demà també tindrà lloc cap a les 4.00 de la matinada una concentració-acampada fins a les 14.00 hores de l'endemà. A continuació, tindrà lloc una botifarrada reivindicativa davant de la fàbrica de Pirelli.

Dijous se celebrarà una assemblea general de la plantilla a la zona esportiva El Congost i vaga de quatre hores per torn.

Els representants de la plantilla demanen a la direcció de Pirelli que demostri les causes econòmiques de l'ERO, ja que la companyia ha registrat beneficis en els últims exercicis. A més, rebutgen el pla de viabilitat davant de la "falta d'inversions" i creuen que es tracta d'una "mort anunciada".

ACN-Agència Catalana de Noticies. 17-11-08

Extret de Regió 7