CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Plataforma de Treballadors del Metall convoca concentració a Tarragona el 4 de juny contra els acomiadaments i tancaments d’empreses

Dimecres, 3 juny, 2015

La PTM ( Plataforma de Treballadors del Metall ) formada en la seva majoria per afiliats i delegats del sindicat CGT, convoca una concentració a la Plaça Imperial Tarraco el dijous 4 de Juny a les 18 30h.

Els motius d'aquesta concentració en manera de protesta són els següents:

Els acomiadaments massius que està havent en el sector del metall a Tarragona en empreses com Grup Navec, fet ja denunciat per aquest sindicat i pel delegat sindical Arturo Fernández Ferro, acomiadat per l'empresa a causa de la seva activitat sindical en els últims anys, interposant nombroses denúncies en la Inspecció de Treball i declarant a favor dels seus companys en diversos judicis.

El tancament més que probable de l'empresa EMMSA a pesar dels notoris beneficis durant aquestes últimes dècades. Aquest mateix dijous pot ser que s'arribi a un final sense acord entre empresa i treballadors a Barcelona, la qual cosa els conduiria a tots directament a l'atur i a cobrar del FOGASA.

L'incomplint sistemàtic per part de gairebé totes les empreses del sector del conveni col·lectiu en gairebé tots els seus apartats. NAVEC, EMMSA , DENION, EMTE, SIEMSA, MAYMO… sent aquesta última empresa una de les més afectades en els últims anys per les pràctiques del seu administrador, el qual ja ha estat condemnat per falsificar documentació oficial ( TC2 ) i té interposades 2 querelles criminals per la qual cosa la TRESORERIA GENERAL DE LA SEGURETAT SOCIAL li sol·licita 8 anys de presó i l'acusació particular, formada per diversos treballadors 12 anys. A pesar d'això segueix mantenint la seva activitat amb total impunitat.

CGT Tarragona

Més informació:

- TWITTER CGT TARRAGONA