CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública participarà a l’assemblea general de treballadors, professorat i estudiants de les universitats públiques del 8 d’octubre a Plaça Universitat (Barcelona)

Dilluns, 3 octubre, 2011

cartell-assemblea-8-oct

Aquest divendres dia 7 s'inaugura el curs universitari català amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya Artur Mas. En agraïment a les retallades ja realitzades el 2011 i a les que volen aplicar el 2012, la PUDUP convoca a una manifestació a les 9:00 hores a la sortida del metro de Palau Reial.

D'altra banda la propera reunió de la PUDUP es farà aquest dimecres a l'aula 3.4. de l'edifici històric de l'UB a les 18h. És important ja que és l'última abans de l'assemblea general del dia 8, de la qual us remetem la informació que ja vam enviar:

El proper dia 8 es celebrarà a la Pl. Universitat, a partir de les 11 del matí, l'assemblea general de treballadors, professorat i estudiants de les universitats públiques. Les noticies que estem rebent de les retallades pel 2012 deixen petites les realitats que hem viscut el 2011 i ara és més necessari que mai ser capaços d'articular una resposta. Preguem, en aquest sentit, que féu difusió d'aquesta convocatòria.

- La crida a l'assemblea la trobareu en el document "Crida8".

- El cartell de la convocatòria i els documents els podeu descarregar a: http://reconstruimlapublica.wordpress.com/assemblea-general/

- L'odre del dia provisional de l'assemblea és el següent:

1- Obertura assemblea. 11 hores

2- Debat sobre el model d'universitats al servei de la superació de la crisis: 11:15 hores.

3- La universitat retallada: situació: 12:30

4 - Com fer-hi front? El moment de dir prou: 16:00

Us hi esperem a tots i totes. El que estem vivint és una transformació radical del sistema universitari català i en aquesta transformació només si ens articulem podrem incidir.

Fins el dia 8

PUDUP

http://reconstruimlapublica.wordpress.com/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció