CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La revista Catalunya formarà part de l’Agència d’Informació 29-S

Dimecres, 15 setembre, 2010

Des de la Secretaria de Comunicació ens complau anunciar-vos el naixement de l'agència de noticies "29-S", formada per diferents mitjans de comunicació de base, entre els que participa la nostra revista "Catalunya".

La voluntat d'aquesta agència de noticies és recollir la informació que es generi als piquets, a les empreses, a les diferents accions descentralitzades, i en definitiva tota acció de lluita contra la reforma laboral i el reial decret 3/2010. Volem ser el pol d'informació dels sectors anticapitalistes i de combat d'arreu de Catalunya, Balears i el Pais Valencià i també la font d'on beguin els periodistes dels grans mass media. Volem deixar de ser els oblidats i passar a ser protagonistes d'aquesta jornada de lluita.

Per a que el projecte arribi a bon port, necessitem de la vostra participació, la CGT és bàsica per a obtindre una informació veraç i de primera ma sobre les accions informatives i reivindicatives que es duran a terme a les empreses i grans indústries.

Per facilitar informació i consultar-la s'ha creat el portal 29-S.net (encara en construcció) i una direcció de correu (agencia@29-s.net), també es pot contactar per telèfon al 671 448 054.

La centraleta, formada per diferents periodistes alternatius de L'Accent, Setmanari Directa, Kaosenlared, Librered, Ràdio Bronka, Radio Pika, Ràdio Contrabanda, Sants Ona lliure i la Revista Catalunya, tindrà seu a Ràdio Contrabanda, Plaça Reial. Hi hauran companys al carrer informant de tot allò que passi als punts calents.

Pretenem fer una informació global, mitjançant vídeo, foto, noticies escrites i ràdio.

Però sense la vostra ajuda no aconseguirem arribar a tot arreu. Participeu d'aquest projecte informatiu. No rebis informació, fes-la!

Recordeu: 29-S.net i agencia@29-s.net

Continuarem informant.

Salut!

Secretaria Comunicació CGT Catalunya


Kaosenlared se une a la Agencia de Información 29-S junto con otros 9 medios alternativos

La agencia efímera pretende gestionar la información de los grupos anticapitalistas de Catalunya, Balears y València el día de la jornada de huelga general.

www.kaosenlared.net/noticia/kaosenlared-une-agencia-informacion-29-s-junto-otros-9-medios-alternat