CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La revista Illacrua estrena un nou web

Divendres, 5 desembre, 2008

La revista Illacrua estrena un web (www.illacrua.cat), amb un disseny renovat i més continguts.


Des d'aquest mes de desembre, a la secció "Els especials" és possible descarregar-se tots els Quaderns de la Bona Vida, un col·leccionable amb l'objectiu de suggerir propostes concretes per tal de millorar la nostra vida, fer-la més sostenible i allunyar-la de l'actual model de producció i consum massiu. En aquesta mateixa secció, també hi ha penjat l'últim monogràfic, un número especial sobre l'alternativa del decreixement. D'altra banda, en la secció "articles" es pot consultar la versió completa d'alguns textos que, arran de la seva extensió, no hem pogut publicar sencers en la versió impresa.

QUÈ ÉS ILLACRUA?

Illacrua, la revista alternativa dels Països Catalans, és una publicació editada per l’Associació Cultural Illacrua, una entitat que té com a principal objectiu crear espais de comunicació que difonguin les idees pacifistes, ecologistes i solidàries dins de la societat catalana.

Illacrua és una publicació mensual, escrita en català, de caràcter independent, assembleària, plural i oberta, es ven en llibreries i alguns quioscos però se sosté principalment gràcies als seus subscriptors. Les informacions que mes rere mes hi apareixen són discutides i elaborades pels membres del seu col·lectiu i pels seus col·laboradors. Un projecte que, sense oblidar tractar els temes d’actualitat, vol ser una eina d’elaboració i difusió del pensament crític per transformar la societat.

Illacrua és una publicació que defuig el llenguatge sectari i pamfletari i posa èmfasi en la construcció d’alternatives des de la perspectiva del que s’anomenen moviments socials. En cada número es presenten informacions d’actualitat combinats amb articles d’anàlisi ben contextualitzats, utilitzant un ampli ventall de registres periodístics.

www.illacrua.cat