CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Secció Sindical de CGT a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona entrega al Departament de Salut 8.000 firmes d’usuaris de Tarragona contra les retallades

Dilluns, 17 octubre, 2011

Entrega de les signatures a Salut

La Secció Sindical de CGT a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona va entregar el 14 d'octubre als serveis territorials de Salut de la regió, les 8.000 signatures que han recollit en contra de les retallades sanitàries durant els darrers dos mesos entre els pacients atesos a l'hospital Joan XXIII.

Una vintena de treballadors sanitaris van passejar pels passadissos de la seu de Salut a Tarragona, un seguici fúnebre que simbolitza l'estat en què consideren que es troba el sector sanitari.

El gerent de la regió sanitària del Camp de Tarragona, Josep Mercadé, es va reunir amb els membres del sindicat, que li van expressar les seves demandes.

Les mobilitzacions del sector a Tarragona van continuar a la tarda. La junta de personal de l'hospital Joan XXIII va convocar una concentració davant del Col·legi Oficial de Metges, on els directius de l'Institut Català de la Salut van informar sobre els ajustaments pressupostaris.