CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Secció Sindical de CGT Roca Gavà visita a la secció del sindicat UMT a Roca Marroc i estableixen un acord de col·laboració

Divendres, 22 juliol, 2011

Roca Maroc 1

Una delegació de la Secció Sindical de CGT a l'empresa Roca Sanitaris de Gavà-Viladecans, va visitar el Marroc entre el 24 i el 27 de juny de 2011 invitada pels companys de la Secció Sindical del sindicat UMT en la factoria de Roca Maroc situada a la ciutat de Settat (al sud de Casablanca).

En la trobada es van intercanviar informacions de les realitats existents en les dues factories i les lluites i activitats sindicals que porten a terme ambdues seccions sindicals, i es va signar un acord de col·laboració subscrit entre ambdues parts.

L'objectiu principal d'aquest viatge consistia a donar suport als companys marroquins en la campanya contra l'assetjament que estan sofrint per part de Roca Maroc i per a establir vincles de treball unitari en l'Acció Sindical i fomentar la creació d'un Comitè Internacional de treballadors de Roca.

Els companys de Roca Maroc necessiten tot el suport possible contra els atacs que estan sofrint per part de l'empresa, per això des de la secció de CGT a Roca Gavà es potenciarà una campanya a nivell nacional i internacional, en col·laboració amb la Secretaria de Relacions Internacionals de la CGT.

En documents adjunts teniu l'informe sobre la trobada elaborat per la Secció Sindical de CGT Roca Gavà-Viladecans i l'acord signat amb la Secció Sindical UMT Roca Maroc.

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció