CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Secció Sindical de CGT-RTVE contra el control polític de la informació

Divendres, 23 setembre, 2011

Davant l'aprovació per part del consell d'administració d'una proposta que planteja el CONTROL POLÍTIC SOBRE L'ELABORACIÓ DE LA INFORMACIÓ A RTVE, la secció sindical de CGT-RTVE considera:

Que el Consell d'Administració de RTVE ha sobrepassat amb escreix les seves funcions en establir de facto LA CENSURA PRÈVIA A RTVE, per això exigim la seva dimissió en ple.

Que l'equip de direcció d'Informatius, de no oposar de forma rotunda i CLARA A AQUESTA DECISIÓ queda en dubte i que davant aquest atac a la llibertat d'expressió, per dignitat, hauria de anar-se'n de forma immediata.

Per a CGT, tot i considerar que hi ha moltes coses a millorar en els informatius de RTVE, defensarà als treballadors contra aquests grollers intents de manipulació i pressió política, donarem suport al consell d'informatius, els treballadors i totes les accions es decideixin en contra d'aquesta aberració .

Més info :

COMUNICAT CONSELL DE INFORMATIUS TVE - http://www.cgtrtve.org/files/COMUNICADO_CONSEJO_INFORMATIVOS_22-09-2011.pdf

Notícia al diari Público - http://www.publico.es/televisionygente/397593/los-partidos-politicos-deciden-controlar-la-informacion-de-rtve

Secció sindical CGT-RTVE