CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La secció sindical de la CGT a DXC entrega 79 pernils al Banc d’Aliments

Dimarts, 11 maig, 2021

Ahir 10 de maig la secció sindical de la CGT a la multinacional informàtica DXC, situada a Sant Cugat, va entregar 79 pernils ibèrics al Banc dels Aliments per a la seva distribució entre menjadors socials i albergs de Catalunya. Aquesta donació prové d’entregues que han fet treballadors/es com a resultat de la campanya solidària que va engegar la CGT a l’empresa.

DXC va regalar un pernil a cada treballador/a de l’empresa per haver assolit rècord de facturació el passat any 2020. Malgrat aquests números tan positius, DXC no vol pagar ni un euro de despeses pel teletreball en que es troba la plantilla des del 14 de març de 2020, motiu pel qual està denunciada per la CGT a l’Audiència Nacional.

No és el primer cop que la plantilla de la consultora tecnològica actua de forma solidària, des de fa 11 anys es realitzen donacions solidàries a entitats locals com la PAH de Badia del Vallès, com a mostra de suport a la tasca d’aquestes organitzacions.

Des de la secció sindical de la CGT a DXC de Sant Cugat es fa una crida a la solidaritat i enfortir les xarxes solidàries del territori, a estendre ponts entre el sindicalisme i les lluites socials. Més sindicat, més solidaritat

 

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció