CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La secció sindical de la CGT de l’Ajuntament de Barcelona (SSAB CGT) ha firmat l’Acord Municipal 2012-2015 sense abandonar els seus posicionaments ni les seves reivindicacions

Dimarts, 4 desembre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La secció sindical de la CGT de l’Ajuntament de Barcelona (SSAB CGT) ha firmat l’Acord Municipal 2012-2015 sense abandonar els seus posicionaments ni les seves reivindicacions.

Durant la campanya del referèndum del 29 de novembre passat, la SSAB CGT va manifestar la seva crítica a l’acord en comunicats i en assemblea general i va destacar els importants aspectes oberts de l’acord que encara depenen de processos posteriors a la firma.

El referèndum va ser organitzat per CC.OO. i UGT (firmants del preacord) amb el recolzament del govern municipal, i es va convocar en condicions precipitades i forçades pel calendari de l’Ajuntament. Però malgrat aquestes circumstàncies el desenvolupament formal va ser suficientment transparent com per acceptar el clar resultat a favor de la firma de l’acord.
El resultat del referèndum ha estat molt clar, la participación en el referéndum ha estat en general elevada tot i que en alguns sectors més que d’altres i que s’ha pogut observar una important abstenció crítica com promovien algunes iniciatives entre els treballadors.

En aquest sentit la SSAB CGT vol felicitar per davant de tot al 10% de votants que han dipositat la papereta del NO i als que han decidit practicar una abstenció activa i crítica en alguns sectors. Interpretem aquest gest com una mostra de coratge i dignitat característica dels companys i companyes amb els que amb més força i constància hem estat lluitant aquestes setmanes.

La signatura de l’acord per part de la SSAB CGT només s’ha produit després d’analitzar tot plegat i a la vista del context que s'obre a partir d'aquí.

No és en absolut una claudicació, no renunciem a res. Un dels trets d'aquest Acord és que deixa moltes i importants coses a la negociació posterior. En concret ja per al mes de desembre s'han de tractar i tancar els temes de conciliació, el Fons d'Acció Social i el Sistema d'Ordenació Municipal.

En aquest sentit i per a que el personal municipal se’n surti el millor possible davant d'aquest calendari tant precipitat , la CGT fa una crida a tot el suport i la complicitat de tothom.

Barcelona 3 de desembre de 2012

Més informació:

- WEB SECCIÓ SINDICAL CGT AJUNTAMENT BARCELONA

- FACEBOOK CGT AJUNTAMENT DE BARCELONA

Per declaracions:
Lluís-Josep Ramoneda Aiguadé
Secretari d'Organització de la SSAB-CGT
Mòbil: 685170434

Contacte premsa:
Lluís-Josep Ramoneda Aiguadé

CGT – Secció Sindical a l'Ajuntament de Barcelona (SSAB),
Av. Francesc Cambó, núm. 17, 5è A, 08003 Barcelona -
Tel. 93 310 70 51 - Fax 93 310 77 83 -
correu-e: ajuntamentbarcelona@cgtbarcelona.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print