CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya anima a divulgar i portar a terme l’objecció fiscal

Dissabte, 26 maig, 2007

CAMPANYA OBJECCIÓ FISCAL 2007

Companys, companyes

Com totes i tots sabeu, un dels acords del darrer Congrés de la CGT de Catalunya és el de l'impuls de l'objecció fiscal dins del nostre sindicat.

Des de la Secretaria d'Acció Social defensem de manera enèrgica l'objecció fiscal i l'entenem com un acte de desobediència civil activa en la negació a la col·laboració amb l'Estat en la despesa de la preparació de les guerres i el manteniment de l'exèrcit.

Els objectius que plantegem els podem resumir en, bàsicament, utilitzar una obligació legal com és el pagament de l'impost de la renda, i donar-li la volta, fent d'altaveu a les nostres reivindicacions i desviar part dels diners destinats a despeses militars a lluites concretes.

Des de la Secretaria d'Acció Social de la CGT hem editat uns fulletons informatius que hem fet arribar als sindicats i federacions per difondre la campanya, fulls que també us podeu descarregar del web de la CGT de Catalunya:
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article509

Volem donar un impuls a aquesta campanya. Des de la Secretaria d'Acció Social oferim els ponents i els mitjans per realitzar xerrades informatives o de formació a la vostra federació local o sindicat si així ho considereu convenient.

Per tant, us demanem que si voleu realitzar algun acte al respecte, us poseu en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon del Secretariat Permanent 93 310 33 62.

Salutacions llibertàries.

Lleida / Girona, 21 maig 2007

Pau Juvillà, Secretari d'Acció Social
Mariona Parra, Coordinadora de campanya