CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Secretaria de Relacions Internacionals de CGT realitzarà un viatge a Mèxic entre l’11 i el 25 de febrer

Divendres, 3 febrer, 2012

La Secretaria de Relacions Internacionals de la CGT es desplaçarà a Mèxic entre el 11 i el 25 de Febrer on es visitarà als nostres contactes, presos polítics i les comunitats zapatistes. És per això que en el present viatge també es visitarà als nostres presos polítics de La Otra Campaña. Precisament, aprofitant les nostres visites se'ls sol fer un lliurament de diners tants als presos de La Otra Campaña i a les seves xarxes de suport com a les comunitats zapatistes.

La Secretaria de Relacions Internacionals realitzarà aquest viatge a Mèxic per a visitar a tots els nostres contactes i conèixer en primera persona com s'està vivint la repressió que es ve sofrint en la present fase de la devastadora guerra contra la societat mexicana del president de Mèxic Felipe Calderón.

La nostra organització ha donat suport sempre de manera clara a la lluita Zapatista. L'exemple Zapatista és admirable per la seva capacitat i convicció política de viure al marge de l'Estat, dels partits polítics i del capitalisme. Han contagiat al món, la llavor és ja indestructible, i està lliure de transgènics i altres verís mortals.

La repressió que els simpatitzants i Bases de suport Zapatistes vénen sofrint per part de governs, organitzacions pro-governamentals és sobradament coneguda. En els últims mesos s'ha incrementat encara més. El treball realitzat en matèria de salut, educació, justícia i autogovern és encomiable i digne d'admiració com ho és d'igual manera les formes i maneres de portar-lo a terme.

La CGT ha exigit i seguirà exigint el cessament de la repressió cap a les comunitats zapatistes. Hem denunciat als seus responsables polítics des de Felipe Calderón, President de Mèxic, fins a Juan Sabines, Governador de Chiapas, com principals responsables d'aquestes agressions. El govern i els rics busquen, per mitjà d'accions repressives, destruir les formes d'organització social de les comunitats que treballen de manera autònoma i independent del govern i de les seves institucions. Per això agredeixen als pobles units i organitzats, perquè no se sotmeten als dictats i interessos del govern, perquè no són comparses de les seves malifetes i amb dignitat s'hi enfronten.

Seguint la nostra línia d'actuació, anem a seguir exigint als governs estatals i al federal especialment la immediata llibertat dels nostres companys presos polítics membres de La Otra Campaña, tots ells detinguts injustament pels mals governs federal, estatal i municipal, del PRI, PA i PRD, per lluitar per millores en els nivells de vida de les seves comunitats i pobles, i per oposar-se als plans econòmics dels amos dels diners que despullen als pobles de les seves terres.

És per això que en el present viatge també es visitarà als nostres presos polítics de La Otra Campaña. Precisament, aprofitant les nostres visites se'ls sol fer un lliurament de diners tants als presos de La Otra Campaña i a les seves xarxes de suport com a les comunitats zapatistes. Per això us animem a que qui pugui i desitgi, realitzi donatius en el compte de CGT Chiapas per a lliurar la quantitat recollida als nostres compas mexicans.

Us sol·licitem doneu la major difusió possible a aquesta sol·licitud entre la nostra organització.

nº de compte : 0049 0001 53 2110066664 del B. SANTANDER

Al retornar els nostres companys realitzaran un informe del viatge que enviarem a tota l'organització perquè en prengueu coneixement.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

SECRETARIA RELACIONS INTERNACIONALS.

SECRETARIAT PERMANENT COMITÈ CONFEDERAL CGT

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció