CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La setmana de mobilitzacions contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna a tres anys de presó vuit de les persones encausades per la protesta Aturem el Parlament de 2011, es clourà el 19 d’abril amb una mobilització per envoltar el Parlament

Dijous, 9 abril, 2015

S'ha convocat una setmana de mobilitzacions a nivell estatal contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna a tres anys de presó vuit de les persones encausades per la protesta Aturem el Parlament de 2011. Entre dissabte 11 d’abril i diumenge 19, diversos col·lectius d’arreu de l’Estat espanyol han organitzat accions en solidaritat amb les persones condemnades. A Barcelona, la setmana de lluita clourà amb una cadena humana per encerclar el Parlament.

El grup de suport als condemnats del Parlament de Catalunya, dels quals la Federació Local de CGT de Barcelona forma part, ha convocat un calendari de mobilitzacions en suport dels 8 companys a qui el Tribunal Suprem ha condemnat a penes de tres anys de presó i estan pendents de quan ingressen o bé si els accepten els recursos que poden anar realitzant per a evitar l'empresonament immediat.

MOBILITZACIONS PROGRAMADES A BARCELONA

- Dissabte 11 d'abril: Concentració davant la seu central CIU a les 18 hores (C/ Corcega 331-333). A tot l'estat espanyol el mateix dia hi ha convocades concentracions i manifestacions solidàries.

- Diumenge 12 d'abril: Xerrada-debat a les 12h a l'Àgora Juan Andrés (c/Riereta amb c/Aurora), amb Aturem el Parlament, Efecte Can Vies i advocats. Vermut, dinar vegà i música.

- Dilluns 13 d'abril: Col·locació de pancartes en places i llocs visibles. CGT Barcelona farà una pancarta i la penjarà al local de Via Laietana.

- Dimecres 15 d'abril: Concentracions solidàries a diverses ciutats de Catalunya i Talls de Tràfic descentralitzats a diversos llocs de Barcelona a les 20h. CGT Barcelona convoca als seus afiliats i afiliades a les 19.30h al local de Via Laietana 18, 9è, per tal de participar en l'acció. Aquest dia també hi haurà el repartiment del suplement de la Directa editat sobre el cas.

- Diumenge 19 d'abril: Rodegem el Parlament. Cadena Humana en el Parlament de Catalunya intentant envoltar-lo. A les 12h. al Parc de la Ciutadella.

La solidaritat és més necessària que mai, solament la mobilització en el carrer podrà aturar la repressió policial i judicial.

Més informació al web https://encausadesparlament.wordpress.com/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció