CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La seva postura és usura

Dilluns, 20 juny, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des de la Secció Sindical de CGT a Saint-Gobain Cristalleria S.L. informen que donat el bloqueig en les negociacions del Conveni Col·lectiu, el qual regula les condicions laborals d'uns 1000 treballadores i treballadors, les Organitzacions sindicals presents en la Taula Negociadora, (CGT, CCOO i UGT) han convocat les aturades acordades en les diferents Assemblees. Les aturades estan convocades per a tots els centres de l'Estat Espanyol, Madrid (oficines generals), Avilés (Astúries), Renedo (Cantàbria), Azuqueca (Guadalajara) i L'Arboç (Tarragona).

Des d'aquesta Secció Sindical i de bon principi, venim observant que es fa molt difícil arribar a un mínim d'enteniment amb la representació de l'empresa, entenem que la intenció d'aquesta és dilatar el màxim possible la negociació per pura i fosca estratègia.

D'altra banda manifestar que algunes de les noves incorporacions de la representació de la Direcció, apunten molt alt en el seu particular “deu” i “mèrits” en la present negociació en contra de la Representació Social i per descomptat volent passant factura als treballadors i treballadores de Saint-Gobain Cristalleria S.L. en el Conveni Col·lectiu.

Per què anomenar-lo usura?

Perquè mentre veiem que el compte de resultats de la Saint-Gobain Cristalleria S.L. i de la Companyia en general va en augment, és a dir que de crisi res de res i en els seus comptes ni es veuen ni es preveuen, volen que la “crisi” que ells veuen i que és la d'uns altres, pretenen aplicar-la als seus treballadors i treballadores de la següent manera:

- Pretenen que els treballadors i treballadores assumim que la pujada salarial vagi lligada directament als resultats d'explotació, Qui maneja aquestes dades? L'empresa.

- Fer desaparèixer el Contracte de Relleu, perquè directament minvin les plantilles i els treballadors i treballadores hagin d'assumir cada vegada més càrregues de treball, com venim ja sofrint sense cap tipus d'augment en les nostres categories i per tant en les nostres retribucions.

- Subcontractar de forma salvatge tot el que pugui, precaritzant l'ocupació en els nostres centres, que com estem advertint no ofereix cap tipus de garantia quant a salaris, calendaris, estabilitat en l'ocupació, seguretat etc…

Amb aquests punts com a premissa parteix l'empresa a l'hora d'entrar a valorar les propostes traslladades des de la Representació Social, tan sols porten al fet que els seus beneficis siguin nostra ruïna i perpetuant la nostra pèrdua contínua de poder adquisitiu.

Crítica és la situació i entenem que cal donar-li una sortida al tema, amb les mesures que creiem més convenients i sempre tenint en compte que el temps juga en la nostra contra. Per això i tal com es va acordar en les diferents Assemblees de Centre s'ha procedit a convocar aturades de:

Quatre hores per als dies 25,27,28 i 29 de juny. Aquestes es duran a terme en l'inici de tots els torns, en totes i cadascuna de les modalitats de Calendari.

Cal assenyalar que el grau de conflictivitat es deu traslladar a tots i cadascun dels àmbits i que cadascú se cenyeixi estrictament al seu Calendari Laboral, ja que això ens farà més forts i avançarem de forma directa cap als nostres interessos.

PER UN CONVENI DIGNE, LLUITA AMB DIGNITAT!!

SALUT

Secció Sindical CGT Sanit Gobain Cristaleria SL de L'Arboç

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció