CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La societat catalana surt al carrer per demanar la fi de la massacre a Gaza

Diumenge, 11 gener, 2009

Carrer Pelai

Més de cent mil persones van sortir al carrer a Barcelona el dissabte 10 de gener per exigir la fi de la massacre contra el poble Palestí.

El centre de la ciutat de Barcelona es va omplir de gent que demanava la fi de les operacions militars a la franja de Gaza, el boicot a Israel i la suspensió del foment de les relacions comercials amb Israel. La manifestació va comptar amb una presència important de persones d'origen àrab, així com de gran part de la societat civil catalana. La CGT de Catalunya també va estar-hi representada, tant a nivell personal i anònim com col·lectiu.

La massiva assistència va fer que, mentre Lluís Llach llegia el manifest unitari (i l’actriu Rosa Maria Sardà un segon text que comptava amb el suport d’artistes), la rua encara estigués al carrer Pelai. A les fotografies fetes a la cantonada entre la Plaça Urquinaona i el carrer Fontanella es pot apreciar el volum d'assistents.

Les forces que composen el Tripartit català (PSC, ERC i ICV-EUiA), representades per les seves bases i alguns del seus dirigents van ser increpades per el seu cinisme i hipocresia, fomentant des del govern de la Generalitat relacions diplomàtiques i econòmiques amb Israel.

Des de la CGT de Catalunya seguirem donant suport a les mobilitzacions.

Per la fi de l'agressió militar d'Israel a Gaza!

Aturem la massacre del poble palestí!

Alto el foc, ajuda humanitària i fi del bloqueig, ja!

No a la passivitat de la comunitat internacional!

Contra la violència, per la pau justa a Palestina!

Per la fi de l'ocupació!

Solidaritat amb el poble palestí!

S.P. CGT Catalunya