CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Tele impulsa una nova campanya per aconseguir més col·laboracions i augmentar les sòcies

Dimecres, 30 octubre, 2013

Cartell la Tele és teva

Sota el lema “Fem volar la mosca. LaTele és teva”, LaTele arrenca aquesta setmana una nova campanya de difusió que té la intenció d’aconseguir noves col·laboracions i augmentar el número de sòcies, per tal de continuar fent possible l’emissió de LaTele per la TDT. A la xarxa Twitter estan usant l'etiqueta #FemVolarLaMosca.

LaTele és un canal de comunicació lliure, autogestionat i comunitari que, des de fa dos anys, emet 24 hores al dia pel Canal 37 de la TDT –al Barcelonès i al Maresme– i, per internet, a http://www.latele.cat. Aquest projecte de l’Assemblea per la Comunicació Social (ACS), pretén ser "un mitjà audiovisual alternatiu als models de comunicació dominants i una eina de treball per a la lluita social". Amb seu a l’Infoespai, a la plaça del Sol de la Vila de Gràcia de Barcelona, LaTele compta amb pocs recursos humans i materials, s’organitza a través d’assemblees i es defineix per la seva horitzontalitat, autogestió i diversitat.

Durant l’últim any, LaTele ha realitzat una reestructuració interna que els ha permès tenir una programació estable en la graella d’emissió gràcies a una estreta col·laboració amb diverses persones, col·lectius, festivals de cinema, mitjans lliures o alternatius, productores independents i associacions. Actualment, LaTele emet una sel·lecció d’audiovisuals de La Directa, 15Mbcn.tv, TV animalista i Idem TV, entre d’altres, i realitza l’emissió de diversos programes televisius realitzats per Tele-K o TomaLaTele, a través de la participació en una nova xarxa de mitjans alternatius anomenada TomaLosMedios.

El 2013, LaTele es reafirma en l’objectiu de ser "la televisió dels moviments socials". Les grans dimensions del projecte, els elevats costos d’emissió i el caràcter voluntari de les tasques a realitzar fan que aquesta televisió alternativa encara no tingui la incidència que, potencialment, podria tenir. Per aconseguir-ho, segons han explicat en un comunicat, és prioritari que LaTele s’entengui "com una eina de comunicació de reivindicacions i de lluites". D’aquesta manera, LaTele inicia una campanya de contactes amb col·lectius, associacions, cooperatives, productores i festivals de cinema amb la intenció de convidar-los a “fer volar la mosca” i continuar fent possible la presència dels moviments socials a la TDT.

Més info a http://latele.cat/blogs/femvolarlamosca

http://www.youtube.com/watch?v=s0Q17Ce-qcs&feature=player_embedded