CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La temporada 2013-2014 els porters del Camp Nou i aparcament seran treballadors aliens al Club

Dilluns, 15 juliol, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Treballadors del Futbol Club Barcelona deixen de ser-ho.

La temporada que 2013-14 els porters del Camp Nou i aparcament seran treballadors aliens al Club.

El club va presentar una llista de treballadors, corresponents a la categoria I de porters, que serien subrogats per Randstand Out Service com a primera opció o acomiadats amb una indemnització pactada.

En les tres últimes temporades s'han anat concatenant accions laborals contra el col · lectiu de fixos discontinus. En la primera temporada es va obligar a jubilar a 25 treballadors del Club. En la segona temporada es va externalitzar tota l'acomodació al Camp Nou, Palau Blaugrana i Miniestadi, aproximadament 100 treballadors. Acompanyat de mobilitat funcional, d'acomiadaments i baixes incentivades.

El cost salarial del col · lectiu fa tres temporades era de 1,5 M d'euros. I era un nombre superior als 400 treballadors del Club. En l'actualitat s'han reduït fins a només quedar empleats fixos discontinus en vestidors de les tres instal · lacions esmentades, taquilles, pista de gel i els comandaments intermedis al Camp Nou. Sent un nombre inferior de 120 treballadors. La Direcció del Club té una estratègia de professionalitzar el col · lectiu i al mateix temps externalitza tot reduint costos econòmics.

Durant la reunió de la junta directiva del club del dia 30 de juny es va acordar l'externalització dels serveis de porters i aparcacotxes, realitzats des de la inauguració de l'estadi fins al moment per treballadors propis del Club.

Com comitè d'empresa dels fixos discontinus manifestem un total desacord amb aquesta política empresarial i d'aquesta junta directiva amb aquestes retallades dràstiques humanes. No sent digna, ni d'estar a l'alçada d'un club amb valors com el Futbol Club Barcelona.

Comitè Fixos Discontinus Futbol Club Barcelona

Més informació:

- TWITTER CGT F.C.BARCELONA

- WEB CGT F.C. BARCELONA

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció