CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La temporada 2013-2014 els porters del Camp Nou i aparcament seran treballadors aliens al Club

Dilluns, 15 juliol, 2013

Treballadors del Futbol Club Barcelona deixen de ser-ho.

La temporada que 2013-14 els porters del Camp Nou i aparcament seran treballadors aliens al Club.

El club va presentar una llista de treballadors, corresponents a la categoria I de porters, que serien subrogats per Randstand Out Service com a primera opció o acomiadats amb una indemnització pactada.

En les tres últimes temporades s'han anat concatenant accions laborals contra el col · lectiu de fixos discontinus. En la primera temporada es va obligar a jubilar a 25 treballadors del Club. En la segona temporada es va externalitzar tota l'acomodació al Camp Nou, Palau Blaugrana i Miniestadi, aproximadament 100 treballadors. Acompanyat de mobilitat funcional, d'acomiadaments i baixes incentivades.

El cost salarial del col · lectiu fa tres temporades era de 1,5 M d'euros. I era un nombre superior als 400 treballadors del Club. En l'actualitat s'han reduït fins a només quedar empleats fixos discontinus en vestidors de les tres instal · lacions esmentades, taquilles, pista de gel i els comandaments intermedis al Camp Nou. Sent un nombre inferior de 120 treballadors. La Direcció del Club té una estratègia de professionalitzar el col · lectiu i al mateix temps externalitza tot reduint costos econòmics.

Durant la reunió de la junta directiva del club del dia 30 de juny es va acordar l'externalització dels serveis de porters i aparcacotxes, realitzats des de la inauguració de l'estadi fins al moment per treballadors propis del Club.

Com comitè d'empresa dels fixos discontinus manifestem un total desacord amb aquesta política empresarial i d'aquesta junta directiva amb aquestes retallades dràstiques humanes. No sent digna, ni d'estar a l'alçada d'un club amb valors com el Futbol Club Barcelona.

Comitè Fixos Discontinus Futbol Club Barcelona

Més informació:

- TWITTER CGT F.C.BARCELONA

- WEB CGT F.C. BARCELONA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció