CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La UGT i CCOO es desmarquen de la CGT en la vaga a Clariant

Dijous, 25 gener, 2007

E.P.. Tarragona (25/01/2007).- Els sindicats CCOO i la UGT han fet públic un comunicat conjunt per justificar el seu rebuig a participar en les jornades de vaga que la CGT ha convocat a Clariant. Les mobilitzacions tenen lloc per l'acomiadament de dos treballadors afiliats a la CGT, un d'ells el secretari general de la secció sindical.

El cas està a les mans de la justícia i CCOO i la UGT han manifestat que estan en espera que el magistrat es pronunciï sobre si els acomiadaments són procedents o no. A més, han assegurat que «no poden» donar suport als acomiadats perquè es tracta «d'un tema extrasindical». La CGT denuncia que és un cas de «persecució sindical».

D'altra banda, la CGT, després de la segona jornada de vaga de dilluns passat, ha assegurat que els treballadors que hi han participat han estat víctimes «d'un canvi de tracte» de l'empresa. A més, remarca que «el comitè d'empresa no s'ha manifestat mai en contra de la vaga». El comitè de Clariant està format per quatre membres de la CGT, quatre de CCOO i un de la UGT.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció