CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La UGT perd el judici contra un treballador d’autobusos de TMB, afiliat a la CGT

Dimecres, 11 novembre, 2009

El passat 29 d’octubre rebíem l’absolució del conductor i company de CGT, Javier Abella, en relació a la denuncia que la UGT havia posat contra ell.

Recordem que els fets es remunten a la intervenció, en Els Matins de TV3, del Secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez, o­n es va posicionar, amb els mateixos arguments de la Direcció de TMB, contra els conductors/es en vaga pels dos dies de descans setmanals.

Pots veure el vídeo a: www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article1556

Aquell mateix dia, treballadors/es d’autobusos, durant una manifestació pels 2 dies, vam passar per la seu de UGT per mostrar el nostre rebuig al sindicalisme venut completament a la Direcció de TMB. A la paret de l’edifici de la UGT va aparèixer una pintada que deia: “PERROS VENDEOBREROS”

Els sindicalistes de la UGT van acusar al company Abella d’aquesta pintada i van aportar al judici les gravacions de càmeres del seu sindicat, les gravacions de càmeres del Metro, que molt amablement els va cedir la Direcció de TMB i el testimoni d’un policia secreta dels Mossos d’esquadra que ens seguia sempre durant la mobilització pels 2 dies.

Doncs bé, ni amb l’ajuda de la Direcció de TMB, ni de la policia, els sindicalistes de la UGT s’han pogut sortit amb la seva.

Tal i com deia la pintada que algú va fer, els sindicalistes de UGT són tan poc treballadors que van posar la denuncia fora del plaç previst i, per tant, el jutge ha sentenciat que aquesta demanda ha prescrit i, per tant, el company Abella és absolt.

Secció Sindical CGT Autobusos TMB

www.cgtbus.com