CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La vaga a Logista Pharma compleix el seu 16è dia i entra en una nova fase

Dilluns, 13 maig, 2019

img_20190513_132024_818.jpg

La vaga a Logista Pharma compleix el seu 16è dia i entra en una nova fase
La companyia de distribució logística per a hospitals, farmàcies i parafarmàcies Logista Pharma va decidir tancar el centre de treball de Sant Andreu de la Barca, realitzant un trasllat forçós i draconià a un altre dels dels seus centres del Baix Llobregat.

Aquest trasllat suposa una hora més de desplaçament per les 30 persones afectades que l’empresa no vol assumir, sense tenir en compte que més del 70% d’una plantilla gairebé formada en la totalitat per dones, està en situació de reducció de jornada per raó de cura de fills i filles.

La totalitat de la plantilla està seguint la vaga indefinida mantinguda en exclusiva per la CGT doncs de forma innexplicable CCOO va decidir marxar del comitè de vaga.

Vista l’actitud de l’empresa, s’ha activat la solidaritat de la CGT del Baix Llobregat, i per extensió de Catalunya, per donar suport a aquesta lluita. En el dia d’avui els camions de proveïment de suministres han tingut problemes en l’accés al centre de distribució per la presència de piquets. Alhora, s’ha obert una caixa de resistència per ajudar al manteniment de la vaga el temps que calgui.

Demà 14 de maig hi haurà un acte de mediació al departament de relacions laborals de la Generalitat, situat al carrer d’Albareda de Barcelona, a les 11:30. Per primera vegada, representants de l’empresa hi assistiran.

Des de la CGT de Catalunya recomanem a aquests representants la màxima celeritat en la solució d’aquest conflicte abans comprovin en primera persona el que suposa fer un pols a la solidaritat activa de la CGT.

Secció sindical CGT Logista Pharma

img_20190513_132024_818.jpg