CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Vaga General del 14N a Lleida

Dissabte, 10 novembre, 2012

Cartell 14N Lleida

14N: Vaga General, que no ens preguin el futur, participa del Bloc Anticapitalista!

El proper dimecres 14 de novembre estem convocats a la Vaga General, una vaga que arriba en un moment dur i complicat però que ens obra l'oportunitat de plantar-nos i dir prou a tots aquells que ens han portat fins aquest punt. Ja n'hi ha prou de jugar amb el nostre futur i traficar amb els nostres drets. Aquest 14N ja siguis treballador, aturada, immigrant, desnonat, estudiant o jove precària pots contribuir a que la vaga sigui un èxit i puguem convertir aquesta jornada en un punt d'inflexió que faci entendre a polítics i banquers que ha arribat l'hora de canviar les normes del joc.

És per això que a Lleida diversos col·lectius hem conformat el Bloc Anticapitalista i animem al conjunt de lleidatans i lleidatanes a participar dels actes que tindran lloc en motiu de la vaga i que a continuació us detallem:

- Des de primera hora del matí diversos piquets recorreran la ciutat.

- Actes a Cappont:
A les 9h: Piquet Informatiu a la Plaça Sant Joan de Mata
A les 11: Ruta de Carros Buits (fem vaga, no consumim!) a la Plaça Sant Joan de Mata.

- A les 12h Piquet Ciutadà a la Plaça Sant Joan que recorrerà el Carrer Major.

- A les 14h Dinar Popular a la Plaça Ricard Vinyes.

- A les 17.30h Manifestació a la Plaça Ricard Vinyes

El 14N no et quedis a casa, no vagis a treballar, ni a la universitat, surt al carrer!

Juntes ho podem tot, que no ens prenguin el futur!

MANIFEST PER UN FUTUR AMB JUSTÍCIA SOCIAL, EL 14N VAGA GENERAL!

El proper 14 de novembre tens la oportunitat de plantar-te. De dir prou a tots aquells que ens han portat a aquest punt. Aquells qui lluny de solucionar els problemes socials que venim patint des de l’inici de la crisi, no han fet més que enfonsar-nos retallada rere retallada i que encara ens exigeixen més esforços.

Retallades en educació, reformes laborals, augment de l’IVA, privatitzacions, pujada de taxes, corrupció, negació de la sanitat a immigrants i repagament... I tot amb l’excusa d’un deute que no hem decidit, per a rescatar uns bancs que segueixen asfixiant-nos amb desnonaments i negacions de crèdit. Queda clar que amb aquest sistema nosaltres no hi sortim guanyant mai.

És per això que t’animem a que secundis la vaga. I que hi participis des de la teva condició: ja siguis treballador, aturada, immigrant, desnonat, estudiant o jove precària. Tothom pot contribuir a que la vaga sigui un èxit. Convertim un dia d’aturada en un punt de trobada de totes i tots els que creiem que ja ha arribat l’hora de canviar les normes del joc.

El dia 14 de novembre fem una vaga social: abandona el teu lloc de treball, si, però també manifestat, surt al carrer, no vagis a classe o no consumeixis. Que cadascú aporti el seu granet de sorra perquè se n’adonin ja que nosaltres volem ser qui decideixi el nostre propi futur.

Participa dels actes i accions del Bloc Anticapitalista.
No ens quedem de braços creuats, construïm el nostre futur. Tots i totes a la Vaga General!

Adhesions al manifest:
15M Lleida
Arran Lleida
Assemblea d'Indignats UdL
Candidatura d'Unitat Popular
Casal Popular de Joves
Confederació General del Treball - Ponent
Confederació Nacional del Treball - Ponent
Indignats de Cappont
Partit Comunista del Poble de Catalunya

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció