CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La vaga general del 14N a Reus

Dijous, 8 novembre, 2012

Cartell 14N Reus

14N VAGA GENERAL

Perquè les retallades, la reforma laboral, l’atur, la precarietat, la corrupció i la repressió ens ofeguen.

Piquets des de les 5h.de la matinada.

Piquet central-Manifestació a les 12h. a la plaça Mercadal. Bloc crític i combatiu de l’Assemblea Popular de Reus.

Manifestació a Tarragona, 18h. Plaça de la Font, amb el bloc anticapitalista.

El 14 de novembre de 2012 s’ha convocat una Vaga General de 24 hores de durada a tot l’estat espanyol perquè el Govern, amb la seva política de retallades i reformes, ens està portant a una autèntica situació d’emergència social, perquè està aplicant una política econòmica, neoliberal i antisocial que està al servei dels mercats financers i els especuladors, al servei d’una Unió Europea (UE) governada per la banca alemanya, el Banc Central Europeu (BCE) i el Fons Monetari Internacional (FMI).

El Govern està aplicant una política de retallades en despeses socials, en sanitat, en educació, en cultura, en serveis socials, per a privatitzar-los i desmantellar els serveis públics bàsics. Amb les retallades, la pujada de l’IVA, pujada d’impostos, congelació de pensions, la disminució de salaris, reducció de prestacions d’atur, eliminació de beques, la pèrdua d’ocupació, estan robant milers de milions d’euros a tot el poble i a les arques públiques per a pagar el deute il·legítim i els seus interessos, per a rescatar a la banca i les grans empreses, al mateix temps que hi ha amnistia fiscal als defraudadors i privilegis fiscals a les grans fortunes.

Hem de trencar el cercle de desmotivació, resignació i desmobilització, perquè volem un nou model social que no afavoreixi a una minoria de privilegiats (1%), no exploti a la majoria de la població (99%), un nou model social que es fonamenti en el repartiment, la llibertat i la justícia social.

Tota la població estem cridats a no anar al treball, a no consumir, a formar part dels piquets informatius, a participar en les accions i mobilitzacions, a visualitzar-se en el carrer amb tota la pluralitat de reivindicacions. Hem de parar les empreses, els transports, els serveis, les comunicacions, les administracions. Treballadors, aturats, joves, estudiants, pensionistes, autònoms, desnonats, exclosos, amb papers o sense papers… tots estem cridats a la Vaga General en defensa dels drets socials i laborals i les llibertats.

EL 14 DE NOVEMBRE: VAGA GENERAL, LABORAL, SOCIAL, DE CONSUM, CIUTADANA, ANTICAPITALISTA.

Assemblea Popular de Reus

https://primaverareus.wordpress.com/2012/11/07/la-vaga-general-del-14n-a-reus/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció