CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’abstenció com a expressió de la nostra indignació

Dijous, 19 maig, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Sembla ser que l’abstenció serà la gran vencedora d’aquests comicis. I la indignant situació política, econòmica i social contribuirà i molt a aquest resultat. La joventut i tots els sectors més afectats per una crisi les arrels de la qual s’han de buscar en la cobdícia d’uns pocs privilegiats poden passar de la desil·lusió a la rebel·lió. I no és per menys: els partits i els sindicats institucionals estan desacreditats per la seva corrupció, incompetència i manca de coratge davant els abusos de la banca i la patronal. Ja hem assistit als primers brots de revolta de ciutadans que ja no es conformen amb promeses electorals i estan decidits en prendre les regnes de les seves vides, exigint una democràcia real i efectiva, al servei de tots.

Aquesta postura no és gens desconeguda per la CGT, sindicat assembleari i independent que promou l’acció directa dels treballadors davant els interessos dels mercats.

Concretament, la CGT crida a la ciutadania a desertar de les urnes per fomentar una massiva abstenció de tots els afectats pel saqueig desvergonyit dels béns públics i de les seves conseqüents retallades socials. En aquest sentit, volem també manifestar la nostra simpatia amb les manifestacions del diumenge 15 de maig a Figueres, Barcelona i a una cinquantena de ciutats de tot l'estat així com amb les acampades que es van iniciar a la Puerta del Sol de Madrid, ocupacions que ja s'han estès a Barcelona, València i a moltes ciutats més.

Animem a la població de les comarques gironines a trencar el silenci i el dijous 19 de maig a les 19h. omplir la Plaça del Ví de Girona de descontentes i descontents, a extendre les protestes per les capitals de comarca i poblacions grans més enllà del dia 22 de maig, i a convertir les places més cèntriques en àgores permanents on entre totes les veines i veins, al marge de les institudions de la classe política que no ens representa, podem decidir mitjançant la democràcia directa (o "democràcia real") com subvertir que la indignació del poble s'organitzi i es transformi en conquestes concretes, en l'autogestió generalitzada d'una nova era, la de la Justícia Social.

No anirem a votar el 22 M, però no ens quedarem passius. La lluita no ha fet més que començar al carrer, a les empreses, als hospitals i a les escoles... L’emancipació dels treballadors serà obra dels mateixos treballadors o no serà. No necessitem mediacions interessades.

De la indignació a la revolta només hi ha un pas. I l’estem donant.

Sindicat d'Activitats Diverses CGT- Girona

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció