CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’acte a l’Arc de Triomf el 17 de novembre i la jornada de reflexió a plaça Catalunya el 19 de novembre van cloure la campanya per l’abstenció de la Federació Local de Barcelona de la CGT

Diumenge, 20 novembre, 2011

Jornada de Reflexió a Plaça Catalunya de Barcelona el 19 de novembre

Acte de la Plaça Catalunya de Barcelona que s'ha realitzat durant tot el dia de la jornada de reflexió. Aquesta reflexió col·lectiva convocada per CGT-Barcelona, ​​CNT-AIT Barcelona i CNT-Catalunya, va consistir en estar durant tot el dia amb parades muntades a la Plaça Catalunya, amb un micròfon des del qual es van realitzar intervencions per alguns dels assistents. Tot i la pluja que va caure durant tot el dia es va mantenir l'acte fins a les 12 de la nit.

www.rojoynegro.info/articulo/confederacion/jornada-reflexion-placa-catalunya-barcelona-18-nov

250 assistents a l'acte "La gran farsa de la sobirania" a Barcelona el 17 de novembre

L'acte públic "La gran farsa de la Sobirania" i per la democràcia directa i l'autogestió que es va realitzar el dijous 17 de novembre del 2011 a l'Arc del Triomf de Barcelona va aplegar unes 250 persones. En l'acte van intervenir: Carlos Taibo (Professor Ciència Política de la Universitat Autònoma de Madrid); Antonio Baños (Periodista), Enric Duran (Activista Autogestionari), Santiago López Petit (Professor Filosofia de la Universitat de Barcelona), Octavio Alberola (militant anarquista), Javier Zapata (CGT-Barcelona) i diversos dels assistents que van poder expressar la seva intenció d'abstenir-se a les eleccions.

www.rojoynegro.info/galeria/confederacion/250-asistentes-al-acto-la-gran-farsa-la-soberania-barcelona-17-nov