CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’agència 29-S preparada per rebre tota la vostra informació sobre la vaga general

Dilluns, 27 setembre, 2010

A tota la CGT de Catalunya:

Ens complau anunciar-vos que la Agència 29-S continua creixent amb la incorporació de nous mitjans de comunicació, que han entès que és important el treball conjunt en defensa de la Vaga General del 29 de setembre de 2010. Un front comú en l'anticapitalisme informatiu és bàsic per a abolir aquest sistema.

Una de les novetats és el canvi de seu de la centraleta que canalitzarà i gestionarà la informació que ens enviareu. Ens podreu trobar des de les 12 de la nit del dia 28 fins a les 12 del dia 29, a la seu de Ràdio Contrabanda (Plaça Reial de Barcelona).

D'altra banda hem aconseguit habilitar un número de telèfon (671 448 054) al que podeu trucar per d'informar sobre tot allò que succeeixi al vostre barri, a la vostra empresa o als carrers en general. Tota informació es necessària per tal de donar una visió real de la mobilització, al marge dels sindicats del poder i els mitjans generalistes, que pretenen que la vaga faci fallida.

Volem informar de que aquest és un projecte obert a qualsevol anticapitalista, i que tothom que vulgui pot participar activament. Només heu de connectar amb la Secretaria de Comunicació en l'adreça comunicacio@cgtcatalunya.cat

Des de la Secretaria de Comunicació, us recomanem crear grups de comunicació a les mobilitzacions i portar sempre amb vosaltres, càmeres de fotos i/o vídeo, telèfon mòbil, tenir localitzats diferents punts on enganxar internet i tenir entre els vostres contactes el telèfon de l'agència 29-S, per tal d'informar tan aviat com sigui possible. Recordeu que la CGT és importantíssima per tal de poder obtindre informació als polígons i centres de treball.

Recomanem llegir el manual de comunicació editat per l'anterior Secretaria de Comunicació que us podeu descarregar a www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article249 i plantilles editades amb motiu del curs de comunicació, (nota de premsa i convocatòria per a la premsa) per tal de facilitar el treball als voluntaris de l'agència.

És molt important la vostra participació.

Recordeu:

Web: www.29-s.net

Correu: agencia@29-s.net

Mòbil: 671 448 054

També podeu fer servir el número de mòbil de la Secretaria de Comunicació: 691 204 900

No rebeu informació, feu-la!

Salut!

Secretaria de Comunicació CGT Catalunya

Attached documents