CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’agència d’informació 29-S preparada per rebre la vostra informació sobre la vaga del 27 de Gener

Dimecres, 26 gener, 2011

Volem recordar a tota la afiliació de la CGT de Catalunya que l'Agència 29-S tornarà a estar activa aquest 27 de Gener per a retratar, des de el punt de vista de les treballadores, una jornada històrica on diferents sindicats alternatius, convoquen vaga general per primera vegada en la història de la "democràcia" sense la presència dels sindicats majoritaris.

De la mateixa manera, us informem de que ens podreu trobar des de les 5 del matí del dia 27 fins a les 12 de la nit, a la seu de Ràdio Contrabanda (Plaça Reial de Barcelona).

D'altra banda, us recordem que continua habilitat el número de telèfon (677.03.44.50) al que podeu trucar per d'informar sobre tot allò que succeeixi al vostre barri, a la vostra empresa o als carrers en general. Tota informació es necessària per tal de donar una visió real de la mobilització.

Volem informar de que aquest és un projecte obert a qualsevol anticapitalista, i que tothom que vulgui pot participar activament. Només heu de connectar amb la Secretaria de Comunicació en l'adreça: comunicacio@cgtcatalunya.cat.

Desde la Secretaria de Comunicació, us recomanem crear grups de comunicació a les mobilitzacions i portar sempre amb vosaltres, càmeres de fotos i/o vídeo, telèfon mòbil, tenir localitzats diferents punts on enganxar internet i tenir entre els vostres contactes el telèfon de l'agència 29-S, per tal d'informar tan aviat com sigui possible. Recordeu que la CGT és importantíssima per tal de poder obtindre informació als polígons i centres de treball.

És molt important la vostra participació, encara més que a la anterior Vaga General.

Recordeu:

web: www.29-s.net

Correu: agencia@29-s.net

Mòbil: 677.03.44.50

Fix: 93. 317. 73. 66 (Ràdio contrabanda)

També podeu fer servir el número de mòbil de la Secretaria de Comunicació: 691 204 900

No rebeu informació, feu-la!

Salut!

Secretaria Comunicació CGT Catalunya