CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’agència d’informació 29-S tornarà a estar activa per a la vaga general del 27 de gener

Dimarts, 18 gener, 2011

A tota la CGT de Catalunya:

En primer lloc voldria expressar la satisfacció del Secretariat Permanent, i d'aquesta Secretaria en particular, per la reedició de l'agència 29-S. L'agència va ser tot un exemple de participació, autogestió i lluita el dia de la darrera Vaga General, pel que fa a la comunicació. Una experiència, inèdita fins aquell moment, de cooperació, col·laboració i coordinació entre mitjans alternatius i populars.

Ha estat un procés llarg, però tots els mitjans que composàvem la agència, hem coincidit en que era necessària la nostra intervenció per poder tornar a donar el punt de vista informatiu dels treballadors i treballadores.

L'agència tornarà a funcionar el proper dia 22 de Gener per informar a tothom sobre la gran manifestació unitària, convocada a les 17:30 a la plaça de Sants de Barcelona i continuarà informant puntualment fins el dia 27. Aquell dia es farà una àmplia cobertura des de les 5 del mati fins a les 12 de la nit ininterrompudament.

En aquesta ocasió la participació de la nostra afiliació és, encara, més important que a la darrera convocatòria.

D'altra banda us recordem que els canals per accedir a la informació i poder participar i informar des del carrer, son el mateixos que ja es van fer servir la darrera vegada (si hi han canvis us ho farem saber):

www.29-S.net

agencia@29-s.net

671 448 054

Continuarem informant.

No rebis informació, fes-la!

Salut!

Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció