CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’agència d’informació es consolida com a referent informatiu de la lluita anticapitalista a la vaga general del 27G

Dilluns, 14 febrer, 2011

Des de l’assemblea de la agencia d’informació 29-S, formada per gairebé una vintena de mitjans alternatius i populars, fem una valoració informativa molt positiva de la jornada de vaga general i lluita social que es va portar a terme el passat dia 27 de Gener.

Les treballadores i treballadors han continuat confiant en la nostra plataforma informativa, per trobar informació veraç, immediata i des de el punt de vista dels i les que estaven lluitant al carrer, als piquets i a les manifestacions.
Volem posar de relleu novament el canvi de paradigma que estem impulsant, fent que el poble sigui subministrador de la seva pròpia informació. Sense intermediaris, sense pressions, sense poderosos a la ombra, sense diners a qui retre homenatge. Som lliures!

En un pla intern ens felicitem de haver tingut aproximadament un quart de trànsit a la web i la ràdio i d’haver publicat aproximadament un quart dels teletips dels que es van publicar a la vaga general del 29-S. Tot això sense que hi hagués (per desgràcia) una quarta part de la gent que es va mobilitzar, el passat dia 29 de Setembre.

Els números que resumeixen l’èxit de la nostra iniciativa son:10.000 visites a la web (el 25% en relació al 29S), a la ràdio el moment més alt ha estat entre 80-110 streemings a la vegada (al Setembre van ser 250) i hem elaborat 120 teletips enfront dels 420 del 29 S. La ràdio per antena ha funcionat amb diferents problemes degut a la intervenció il·legal de ràdio Pika per part d'una ràdio comercial. En aquest sentit la difusió en FM ha estat circunscrita a la ciutat de Barcelona. De la mateixa manera hem emès en directe en d'altres territoris del país a través d'altres ràdios amigues com Ràdio Klara, Ràdio Trama o Ràdio Pinsania.

Agència d'informació 29-S