CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Ajuntament de Barcelona exclou CGT, la 3ª força en nombre de vots, de la Mesa general de Negociació

Divendres, 3 juliol, 2015
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

L’Ajuntament exclou CGT, la 3ª força en nombre de vots, de la Mesa general de Negociació

Interpreten a la seva conveniència el mínim del 10% necessari per estar present a les meses. Tot i haver-los facilitat estudis doctrinals i sentències que corroboren la nostra postura no els volen tenir en compte. I la resta de sindicats no denuncien l’exclusió.

Som la tercera força sindical de l’Ajuntament.(*) Tenim molt més del 10% de representació en l’àmbit del personal laboral sumant tots els comitès d’empresa de l’Ajuntament adherits a l’Acord o Conveni Marc. Tenim molt més del 10% dels representants dels funcionaris inclosos a la Junta de Personal. Però ens exclouen ja que sumen els funcionaris de la Junta de personal i els laborals del comitè d’empresa de l’Ajuntament (oblidant-se de la resta de comitès d’empresa dels organismes autònoms adherits) i com que aquesta suma no arriba al 10% de la representació, diuen que no podem estar-hi.

Sumen tots els funcionaris de l’Ajuntament però en canvi no sumen tots els laborals de l’Ajuntament sinó sols una petita part. Mentre que per altra banda s’inclou a la mesa a un sindicat que, tot i tenir una alta representació entre els funcionaris, no te cap representació entre els laborals.

No podem entendre i denunciem aquesta política d’exclusió de la tercera força sindical del conjunt del Ajuntament (Ajuntament i OOAA), tot jugant amb les interpretacions legals.

Secció Sindical CGT Ajuntament de Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org/ssab/lajuntament-exclou-cgt-la-3a-forca-en-nombre-de-vots-de-la-mesa-general-de-negociacio/

https://twitter.com/CGT_AjBarcelona

(*) Els resultats de les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Barcelona del passat mes d'abril van ser: CCOO 50 delegats i delegades, UGT 29, CGT 13, SAPOAL 7, ASI 6, CATAC 3 i SPPME 3.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció