CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Ajuntament de Barcelona exclou CGT, la 3ª força en nombre de vots, de la Mesa general de Negociació

Divendres, 3 juliol, 2015

L’Ajuntament exclou CGT, la 3ª força en nombre de vots, de la Mesa general de Negociació

Interpreten a la seva conveniència el mínim del 10% necessari per estar present a les meses. Tot i haver-los facilitat estudis doctrinals i sentències que corroboren la nostra postura no els volen tenir en compte. I la resta de sindicats no denuncien l’exclusió.

Som la tercera força sindical de l’Ajuntament.(*) Tenim molt més del 10% de representació en l’àmbit del personal laboral sumant tots els comitès d’empresa de l’Ajuntament adherits a l’Acord o Conveni Marc. Tenim molt més del 10% dels representants dels funcionaris inclosos a la Junta de Personal. Però ens exclouen ja que sumen els funcionaris de la Junta de personal i els laborals del comitè d’empresa de l’Ajuntament (oblidant-se de la resta de comitès d’empresa dels organismes autònoms adherits) i com que aquesta suma no arriba al 10% de la representació, diuen que no podem estar-hi.

Sumen tots els funcionaris de l’Ajuntament però en canvi no sumen tots els laborals de l’Ajuntament sinó sols una petita part. Mentre que per altra banda s’inclou a la mesa a un sindicat que, tot i tenir una alta representació entre els funcionaris, no te cap representació entre els laborals.

No podem entendre i denunciem aquesta política d’exclusió de la tercera força sindical del conjunt del Ajuntament (Ajuntament i OOAA), tot jugant amb les interpretacions legals.

Secció Sindical CGT Ajuntament de Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org/ssab/lajuntament-exclou-cgt-la-3a-forca-en-nombre-de-vots-de-la-mesa-general-de-negociacio/

https://twitter.com/CGT_AjBarcelona

(*) Els resultats de les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Barcelona del passat mes d'abril van ser: CCOO 50 delegats i delegades, UGT 29, CGT 13, SAPOAL 7, ASI 6, CATAC 3 i SPPME 3.