CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’alcalde de Reus diu que demanarà el restabliment dels serveis a l’estació de tren

Dimecres, 10 gener, 2007

Té previst plantejar-ho en una propera reunió amb Adif

El Punt 10/01/2007 - Ò.M.. Reus .- L'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, va assegurar ahir que l'Ajuntament estarà amatent perquè es restableixin els serveis de personal suprimits a l'estació de tren entre les 10 de la nit i les sis del matí i que així ho plantejarà a l'administrador d'infraestructures ferroviàries (Adif) aprofitant la reunió que hi té concertada aquest mes per altres qüestions.

LL. MIQUEL PÉREZ
ALCALDE DE REUS
El batlle assegura que si cal exigirà a l'administrador d'infraestructures ferroviàries que l'estació de Reus recuperi la normalitat
Si, com defensa Adif, la supressió dels serveis de venda de bitllets i d'informació al viatger, atesos per personal, respon únicament a la coincidència de la baixa laboral de tres treballadors, la situació a l'estació de tren de Reus hauria de recuperar la normalitat quan aquesta circumstància puntual deixi d'impedir la dotació del torn nocturn per part d'Adif, que assegura que la seva intenció és reobrir el servei a l'estació durant la nit. Però la secció del sindicat ferroviari de la CGT insisteix que la decisió unilateral de l'empresa pública respon a l'abandonament de les infraestructures de la línia de ferrocarril convencional. Per això els treballadors van denunciar la retallada de serveis i «possiblement de personal» a Reus. També haurien intentat posar-se en contacte amb l'alcalde trametent-li una carta informativa.

Pérez, en canvi, va assegurar ahir que no havia rebut aquesta informació per part de la CGT, però que aprofitarà una reunió amb Adif programada per aquest mateix mes de gener –per tractar de la cessió d'uns terreny ubicats entre l'estació i l'avinguda del Comerç on es podria reubicar temporalment la Fira de Reus– per plantejar el funcionament de l'estació de tren de la capital del Baix Camp i reclamar el restabliment del servei.