CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’assemblea de conductors/es d’Autobusos TMB accepta el preacord i es desconvoca la vaga

Dimarts, 15 abril, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Avui, dimarts 15 d'abril, els conductors/es hem demostrat una vegada més que estàvem disposats a secundar massivament la mobilització pels dos dies, a pesar dels serveis mínims que més aviat podien anomenar-se màxims. Hi ha hagut molt pocs esquirols i l'Assemblea, que podia disminuir en nombre per la quantitat de companys i companyes que estaven realitzant el seu servei mínim, ha desbordat totes la previsions.

Al voltant de 1.500 conductors/es ens hem reunit a les Cotxeres de Sants. L'Assemblea, on s'ha explicat el contingut del preacord i on han intervingut al voltant de 20 companys que han sortit a donar la seva opinió, a favor i en contra del preacord, s'ha seguit amb molta serenitat a pesar d'arrossegar el conflicte des de fa gairebé mig any.

Els conductors/es reunits en Assemblea hem decidit acceptar el preacord sempre que la Direcció de TMB deixi sense aplicació els expedients sancionadors i, d'aquesta manera, tornar al treball a partir del matí del dimecres 16 d'abril.

En document adjunt podeu trobar el preacord acceptat. Et recordem que demà, dimecres 16 d'abril, es realitzarà igualment la manifestació a les 20h a Plaça Universitat, Barcelona. En aquest cas, serà per a agrair a tot el món que ens ha ajudat en aquest conflicte.

Tots i totes les conductores que pugueu hem d'assistir a aquesta manifestació que tancarà la mobilització que es va començar el passat 21 de novembre de 2007. Igualment, comentar que, en breu, farem pública una data i un lloc per a una festa de celebració per tota la lluita que hem portat a terme.

Comitè de Descansos Transports de Barcelona


http://comitedescansos.blogspot.com/


Que diu l'acord aconseguit:

- Es retiren tots els expedients que es van iniciar en els mesos de febrer i març, un total de 30.

- Les sancions que fins al moment s'estan complint deixessin de complir-se, quedant els expedients nets i podent reclamar en magistratura el temps ja complert, en aquesta situació han quedat uns 24 treballadors.

L'acord inclou:

- Dos dies de descans a la setmana.

- Reducció de 25 minuts de la jornada laboral diària, a partir del 6 de Maig, es discutirà la seva concreció en el nou conveni a negociar.

- Augment dels dies festius de 61 dies a 96, actualment els treballadors tenen garantits 61 dies en dissabte o diumenge com a mínim.

- L'empresa es compromet a aplicar el REIAL DECRET 902/2007 DEL 6 DE JULIOL, i es negociarà la seva aplicació en el pròxim conveni.

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció