CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Assemblea de conductors/es de TMB decideix continuar negociant fins al 14 d’abril i passar a partir d’aquesta data a la vaga indefinida

Dijous, 27 març, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Una vegada realitzada aquesta votació, els conductors/es han decidit majoritàriament continuar negociant, sense realitzar vaga els següents dijous com a mesura per a facilitar aquesta negociació, fins al 14 d'abril, límit màxim posat per la consellera de Treball, Mar Serna, per a arribar a un acord entre Direcció i treballadors/es.

L'Assemblea de conductors/es de TMB decideix continuar negociant fins al 14 d'abril i passar a partir d'aquesta data a la vaga indefinida si no s'arriba a un acord entre les parts

Avui, dijous 27 de març, els conductors/es de TMB han tornat a realitzar una vaga massiva per a reclamar dos dies de descans setmanal amb reducció de jornada i sense minva econòmica. La Direcció de TMB ha llançat una proposta “mediàtica” per a tractar, una vegada més, de confondre la gent de Barcelona.

L'oferta que ha proposat a la plantilla de conductors/es, significa treballar cada dia 41 minuts més, treballar fins a deu dies seguits (saltant-se els límits de seguretat en la conducció), canviar 13 dissabtes o diumenges de descans per dies entre setmana i una mísera reducció de 29 hores anual per al conductor o la conductora que es vulgui apuntar aquest model de calendari. A més, la Direcció de TMB, ha soltat la mitjana veritat que aquest és el model que existeix a Madrid, oblidant-se dir que a diferència de Barcelona, allí treballen diàriament 7h15 i aquí ens volen imposar 7h45m com a mínim.

Davant d'aquest panorama, cap conductor/a, dels al voltant de 1200 que s'han reunit en Assemblea en el Casinet d'Hostrafrancs, ha votat a favor de la proposta de la Direcció de TMB.

Una vegada realitzada aquesta votació, els conductors/es han decidit majoritàriament continuar negociant, sense realitzar vaga els següents dijous com a mesura per a facilitar aquesta negociació, fins al 14 d'abril, límit màxim posat per la Consellera de Treball, Mar Serna, per a arribar a un acord entre Direcció i treballadors/es.

Si passada aquesta data no s'ha pogut arribar a un acord, els conductors i conductores han votat passar a partir del 15 d'abril a realitzar una vaga indefinida fins que se solucioni el tema.

Durant l'Assemblea, la Plataforma d'Usuaris/es pels Dos Dies ha explicat els motius de la seva creació i les diferents campanyes que portaran a terme, com per exemple la targeta T-2dies!

Després de l'Assemblea, delegats del Comitè de Vaga i del Comitè de descansos, junt amb altres conductors, s'han acostat a la Comissaria de Les Corts per a interessar-se per la situació de les tres persones solidàries amb la vaga dels autobusos detingudes aquest matí per la policia.

Federació Local de CGT Barcelona. Secretaria de Comunicació

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció