CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’assemblea de treballadors de Panrico es referma amb la vaga indefinida tal com recolza la CGT

Dissabte, 24 maig, 2014

Un cop més, l'assemblea de treballadors/es de Panrico, en votació secreta en urna, ha recolzat la posició ferma de CGT Panrico de continuar la vaga indefinida amb un resultat final de 110 vots a favor de continuar la vaga indefinida, 66 en desacord i 3 vots en blanc, dels 179 vots comptabilitzats.

Fer constar que l'assemblea per donar suport a la lluita dels treballadors va comptar amb la presència de membres CGT del Vallès i a més els secretaris d'Acció Sindical Saturnino Mercader, de Salut Laboral Àlex Tisminetzky i de Comunicació Moisès Rial, membres del Secretariat Permanent de CGT Catalunya, acompanyats del Secretari General de CGT Catalunya, Ermengol Gassiot, que va prendre la paraula en el torn de paraules per donar recolzament de la lluita digna dels i les treballadores de Panrico, en aquests més de 7 mesos de vaga indefinida.

Es va notificar entrega de més de 2.500 euros recollits per aportacions diverses de CGT a la caixa de resistència dels treballadors de Panrico.

CGT recorrerà la sentència de l'Audiència Nacional de l'ERO de Panrico i el durà al Tribunal Suprem, principalment per 2 motius: per la pròpia impugnació de l'ERO i per la discriminació que es fa de la CGT per no admetre ni tan sols els arguments del recurs de CGT, adduint a la representativitat del conjunt de factories de Panrico.

CGT Panrico valorem positivament la ratificació de la vaga, malgrat el cost personal i humà que suposa més de 7 mesos de vaga indefinida, i el resultat clar de l'assemblea de ratificar la vaga indefinida suposa una revitalització del conflicte davant el desvergonyiment i prepotència patronal de l'actual direcció de Panrico.

Des de CGT Panrico proposem el manteniment de la vaga indefinida, en defensa de tots i cadascun dels llocs de treball i donar suport al que decideixi l'assemblea de treballadores i treballadors.

En aquest sentit, recollint l´expressat a l'assemblea, la CGT farà assemblea de treballadors/es el dimecres vinent per concretar les deferents accions a dur a terme en suport a la vaga indefinida de Panrico.

SECCIÓ SINDICAL CGT PANRICO

Vídeos durant les votacions sobre la ratificació de la vaga indefinida:

Vídeos durant el recompte de vots després de la votació dels treballadors:

Vídeo moment Assemblea treballadors de Panrico Sta.Perpètua de Mogoda decideixen continua la vaga indefinida i ho celebren:

Més informació:

- TWITTER CGT PANRICO

- E-MAIL: panricocgt@gmail.com