CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Assemblea de treballadors/es en atur de Barcelona ocupa una OTG

Dimecres, 18 juliol, 2012

El matí del 17 de juliol un centenar de treballadors/es en atur i ciutadans/es solidaris han ocupat al crit de "Treball o prestació" l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) en el Carrer Sepúlveda nº 156 de Barcelona, per protestar contra el "cop de d'Estat" a la prestació contributiva d'atur i als diversos subsidis als que es tenen dret després d'esgotar la prestació, també contra la criminalització de les persones en atur a les quals no es respecta la "presumpció d'innocència" i poden patir la suspensió arbitrària de la seva prestació amb la simple observança de mers "indicis" de frau.

L'acció que ha durat prop de dues hores s'ha desenvolupat pacíficament i ha comptat amb la simpatia del personal de la pròpia OTG i les persones en atur que durant aquest temps feien gestions.

A l'Assemblea que s'ha desenvolupat a l'interior de l'OTG s'ha denunciat les retallades decretats pel Govern de Rajoy, que també afecten els empleats públics, i s'ha reivindicat la gestió pública de l'ocupació davant la seva privatització a través de les ETT.

També s'ha informat de la Iniciativa Legislatura Popular per una "Renda Garantida Ciutadana" en compliment de l'article 24.3 de l'Estatut d'Autonomia, que serà presentada en roda de premsa el proper dijous 19 de juliol, a les 11:15 hores, Planta 3 ª, al carrer Rivadeneyra n º 6.

Després de cridar a participar en la mobilització unitària de protesta contra les retallades el proper dijous 19 de juliol, a les 19 hores (inici Plaça Catalunya cantonada Ronda Sant Pere, al costat del Corte Inglés), ha finalitzat l'ocupació.

Barcelona 17 juliol 2012

Coordinadora d'Assemblees i col·lectius de treballadors / es en atur de Catalunya

Assemblees d'Aturats i Aturades de Barcelona:

Tots els dijous de 10 a 12 h. C/SANT PERE MÉS BAIX, 70 (BCN) Metro: Línia I (URQUINAONA)

Contacte: Jordi Torelló: 677095248

E-mail: paradoparada@yahoo.es

Blog: http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com

http://www.facebook.com/pages/Assemblea-aturatsdes-de-Barcelona/304496182897068

Assemblea de treballadors/es en atur de Barcelona