CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Assemblea Popular de Terrassa es mobilitza contra la retallada a les pensions i per la Vaga General

Dijous, 20 gener, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

cartell Terrassa

Aturem la retallada de les pensions!

Les nostres vides no són un negoci!

- Aquest divendres 21 de gener a les 20h. davant de l’Ajuntament de Terrassa fem sentir la nostra veu en contra d’una nova retallada dels nostres drets!

- 22 de gener a les 17h, manifestació unitària a Barcelona (17 h. plaça de Sants)

- 25 de gener a les 19h, Concentració al Vapor Ventalló, Terrassa

- 27 de gener, Vaga General i jornada de lluita arreu del territori.

Després de sortir al carrer a la Vaga General del 29 de setembre per oposar-nos a l’escalada de retallades laborals que el Govern Espanyol i la política del capital ens està imposant, toca de nou sortir el carrer! Aquest cop, per denunciar la Reforma del sistema públic de pensions que pretén incrementar l’edat de jubilació i el període necessari de cotització. Fent que els i les treballadores i especialment els i les joves, tinguem pensions de jubilació cada vegada més baixes.

En realitat no és més que una nova estratègia neoliberal que pretén eliminar el sistema públic de pensions, substituint-lo per plans privats de pensions en mans del capital financer (bancs, caixes i asseguradores).

En un sistema públic de pensions on el 73,5 % de les pensions està al llindar de la pobresa i més del 10% d’avis i àvies no rep cap tipus de pensió, ens preguntem quina és aquesta inviabilitat de la que ens parlen?

Cal recordar a més, que hi ha un 20% d’atur. Aleshores, si el que falta és gent cotitzant per tal de generar riquesa, per què no es potencien polítiques d’ocupació de qualitat, es redueix la precarietat a la que estem exposades i es redistribueix realment la riquesa, fent que qui té més pagui més?

Amb aquesta realitat, a la gent del poble, a la classe treballadora només ens queda organitzar-nos, solidaritzar-nos, mobilitzar-nos i fer sentir la nostra veu per dir ben clar: LES NOSTRES VIDES NO SÓN UN NEGOCI!

Assemblea Popular de Terrassa

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció