CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Assemblea Popular de Terrassa es mobilitza contra la retallada a les pensions i per la Vaga General

Dijous, 20 gener, 2011

cartell Terrassa

Aturem la retallada de les pensions!

Les nostres vides no són un negoci!

- Aquest divendres 21 de gener a les 20h. davant de l’Ajuntament de Terrassa fem sentir la nostra veu en contra d’una nova retallada dels nostres drets!

- 22 de gener a les 17h, manifestació unitària a Barcelona (17 h. plaça de Sants)

- 25 de gener a les 19h, Concentració al Vapor Ventalló, Terrassa

- 27 de gener, Vaga General i jornada de lluita arreu del territori.

Després de sortir al carrer a la Vaga General del 29 de setembre per oposar-nos a l’escalada de retallades laborals que el Govern Espanyol i la política del capital ens està imposant, toca de nou sortir el carrer! Aquest cop, per denunciar la Reforma del sistema públic de pensions que pretén incrementar l’edat de jubilació i el període necessari de cotització. Fent que els i les treballadores i especialment els i les joves, tinguem pensions de jubilació cada vegada més baixes.

En realitat no és més que una nova estratègia neoliberal que pretén eliminar el sistema públic de pensions, substituint-lo per plans privats de pensions en mans del capital financer (bancs, caixes i asseguradores).

En un sistema públic de pensions on el 73,5 % de les pensions està al llindar de la pobresa i més del 10% d’avis i àvies no rep cap tipus de pensió, ens preguntem quina és aquesta inviabilitat de la que ens parlen?

Cal recordar a més, que hi ha un 20% d’atur. Aleshores, si el que falta és gent cotitzant per tal de generar riquesa, per què no es potencien polítiques d’ocupació de qualitat, es redueix la precarietat a la que estem exposades i es redistribueix realment la riquesa, fent que qui té més pagui més?

Amb aquesta realitat, a la gent del poble, a la classe treballadora només ens queda organitzar-nos, solidaritzar-nos, mobilitzar-nos i fer sentir la nostra veu per dir ben clar: LES NOSTRES VIDES NO SÓN UN NEGOCI!

Assemblea Popular de Terrassa

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció