CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’assemblea Popular de Terrassa organitza una concentració i cinefòrum en protesta per les retallades socials

Dissabte, 22 gener, 2011

concentracio2

Kaos. Terrassa i comarca

L'Assemblea Popular de Terrassa, plataforma que aglutina a les diferents organitzacions, grups i moviments socials antagònics al capitalisme, a la ciutat de Terrassa, va organitzar una concentració al Raval de Montserrat en protesta per la retallada de les pensions, que s'emmarca en una campanya de lluita social a tot el territori català, aquest mes de Gener. Una seixantena de ciutadanes i ciutadans van secundar l'acte.

Abans de l'inici de l'acte, es van repartir exemplars del diari "Ja n'hi ha prou" editat per la revista Catalunya, òrgan d'expressió de la CGT de Catalunya, el diari L'accent, diari popular dels països catalans i el Setmanari la Directa. Es van repartir també tríptics editats per la CGT de Catalunya, cridant a la ciutadania a la Vaga General del proper dia 27 de Gener, convocada juntament amb la COS, CNT Catalunya i Solidaritat Obrera.

El manifest llegit a l'inici de l'acte, reflexava el descontentament del teixit social de Terrassa, davant l'atac que representa el retall de les pensions. "El 75% de les pensions estan per sota del llindar de la pobresa i el 10% de la gent gran, no rep cap ajut estatal".

L'acte va continuar amb un cinefòrum sobre indústries col·lectivitzades a l'Argentina i un sopar solidari amb el desallotjament il·legat del CSO Rambla, per part de la guàrdia urbana de la ciutat vallesana.

L'Assemblea Popular de Terrassa recolza la manifestació que es durà a terme aquesta tarda a Barcelona, juntament amb d'altres organitzacions i plataformes unitàries a nivell local i comarcal.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció