CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

LATELE Assemblea per la Comunicació Social, està ocupant un nou espai de l´espectre radioelèctric.

Dissabte, 2 abril, 2011

Des de les 00.00h del dia 1 d'abril LATELE - Assemblea per la Comunicació Social, està ocupant un nou espai de l'espectre radioelèctric.

Si no ens trobeu al canal 37 del TDT. Cal que resintonitzeu la vostra tele.

Som dins del grup de canals denominats CAT1 CAT2 CAT3 CAT4, proveu de resintonitzar el vostre televisor, tant sigui de plasma, catòdic, nou o vell, amb qualsevol aparell de tdt ens podeu trobar des de Sants fins a Sant Pol de Mar.

Si teniu problemes mireu la web www.latele.cat on trobareu un vídeo per ajudar-vos a fer la sintonització!

És un gran repte, que fa possible un somni, un mitjà de comunicació televisiu, popular des de baix cap a baix, un mitja obert i participatiu, sense empreses, partits polítics, fundacions, subvencions ni Deus ni estrelles.

Una televisió que no es fa sola, rere la nostra tele estem persones que treballem desinteressadament, per que creiem en l'eina que estem esmolant, per això t'invitem a participar, en el potencial educador d'una televisió comunitària com aquesta.

I a més a més necessitem molts sòcis i sòcies! LaTele no es fa sola ni és gratis! Una subscripció popular de 15 euros a l'any (o més), per persones, i 60 (o més), per col·lectius, ens ajudarà a seguir emetent i a seguir creixent. Podeu omplir la butlleta a la web.

Per acomiadar-nos en aquest dia històric, convidar-vos un cop més a fer-nos arribar els vostres vídeos, convidar-vos a gravar, a fer tallers de gravació, a fer programes, a construir el nou plató que estem construint a la vila de Gràcia. LaTele la fem i la farem entre totes !!!!!!!!!!

Segueix al canal 37 o mira la nostra web !

http://okupemlesones.org

http://latele.cat