CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Ateneu la Sèquia acampa a la Plaça Major de Manresa per fer pressió davant el judici del #22N

Dilluns, 18 novembre, 2013

ateneulasequia_plmajor1.jpg

L’Ateneu la Sèquia acampa a la Plaça Major per fer pressió davant el judici del 22N

La concentració davant dels jutjats el divendres 22 a les 10h posarà fi a la setmana de lluita.

El dilluns 18, a les 16h l’Ateneu ha ofert una roda de premsa per explicar els motius i reivindicacions de l’acció.

Una trentena de tendes de campanya omplen la Plaça Major de Manresa des d’aquest diumenge a la tarda. El projecte ha escollit aquesta via amb la finalitat de portar el procés judicial més enllà de les quatre parets de l’edifici i fer-ne partícips a tota la ciutadania de Manresa. L’acampada visualitza la necessitat de mantenir l’espai de la desena de col·lectius i centenars de persones que conformen l’Ateneu Popular la Sèquia. La voluntat d’aquesta acció és aturar el procés judicial i obrir una taula de negociacions entre les parts afectades per trobar una solució dialogada i que el projecte de l’Ateneu Popular La Sèquia pugui seguir endavant a la casa Amigant.

L’acampada, que s’allargarà fins el divendres, dia del judici, serà complementada per una agenda que portarà a Manresa referents de les lluites socials. David Fernàndez o Ada Colau, artistes com Feliu Ventura o Cesk Freixas i projectes autogestionats referents arreu de l’Estat espanyol com Patio de Maravillas –Madrid- o Kukutza –Bilbao- seran aquests dies a Manresa per mostrar el seu suport a l’Ateneu Popular La Sèquia. També hi haurà espai per artistes locals com Kòdul, Jo jet i Maria Ribot i Saleta’s Brother’s.

L’acció s’emmarca en la campanya contra el desallotjament que fa perillar el projecte. Aquests darrers s’ha impulsat, entre d’altres, una recollida de signatures que voreja el miler de suports individuals i supera el centenar d’adhesions col·lectives. Des de l’espai també s’ha difós un vídeo que en 48 hores ha superat les 2000 reproduccions a la xarxa i que dóna a conèixer les tasques i projectes que es duen a terme a l’espai i que sense aquest quedarien totalment orfes i esdevindrien irrealitzables així com l’exposició del procés judicial al que s’enfronta l’espai i la crida al suport dels manresans i manresanes.

>>> dilluns 18, a les 16h convoquem una roda de premsa per explicar totes les reivindicacions i objectius de l’acció des de la mateixa Plaça Major.

*Adjunt: Fotografies acampada | Manifest de l'Ateneu Popular la Sèquia

manifest ateneu la sequia de Manresa

Més informació:

http://ateneulasequia.blogspot.com
@ateneulasequia

Contacta amb nosaltres:
ateneulasequia.comunicacio@gmail.com
Marta 618 36 43 02 | Jordi 637 92 91 58

L’Ateneu la Sèquia acampa a la Plaça Major de Manresa per fer pressió davant el judici del 22N

manifest ateneu la sequia de Manresa