CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Ateneu la Sèquia acampa a la Plaça Major de Manresa per fer pressió davant el judici del #22N

Dilluns, 18 novembre, 2013
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

ateneulasequia_plmajor1.jpg

L’Ateneu la Sèquia acampa a la Plaça Major per fer pressió davant el judici del 22N

La concentració davant dels jutjats el divendres 22 a les 10h posarà fi a la setmana de lluita.

El dilluns 18, a les 16h l’Ateneu ha ofert una roda de premsa per explicar els motius i reivindicacions de l’acció.

Una trentena de tendes de campanya omplen la Plaça Major de Manresa des d’aquest diumenge a la tarda. El projecte ha escollit aquesta via amb la finalitat de portar el procés judicial més enllà de les quatre parets de l’edifici i fer-ne partícips a tota la ciutadania de Manresa. L’acampada visualitza la necessitat de mantenir l’espai de la desena de col·lectius i centenars de persones que conformen l’Ateneu Popular la Sèquia. La voluntat d’aquesta acció és aturar el procés judicial i obrir una taula de negociacions entre les parts afectades per trobar una solució dialogada i que el projecte de l’Ateneu Popular La Sèquia pugui seguir endavant a la casa Amigant.

L’acampada, que s’allargarà fins el divendres, dia del judici, serà complementada per una agenda que portarà a Manresa referents de les lluites socials. David Fernàndez o Ada Colau, artistes com Feliu Ventura o Cesk Freixas i projectes autogestionats referents arreu de l’Estat espanyol com Patio de Maravillas –Madrid- o Kukutza –Bilbao- seran aquests dies a Manresa per mostrar el seu suport a l’Ateneu Popular La Sèquia. També hi haurà espai per artistes locals com Kòdul, Jo jet i Maria Ribot i Saleta’s Brother’s.

L’acció s’emmarca en la campanya contra el desallotjament que fa perillar el projecte. Aquests darrers s’ha impulsat, entre d’altres, una recollida de signatures que voreja el miler de suports individuals i supera el centenar d’adhesions col·lectives. Des de l’espai també s’ha difós un vídeo que en 48 hores ha superat les 2000 reproduccions a la xarxa i que dóna a conèixer les tasques i projectes que es duen a terme a l’espai i que sense aquest quedarien totalment orfes i esdevindrien irrealitzables així com l’exposició del procés judicial al que s’enfronta l’espai i la crida al suport dels manresans i manresanes.

>>> dilluns 18, a les 16h convoquem una roda de premsa per explicar totes les reivindicacions i objectius de l’acció des de la mateixa Plaça Major.

*Adjunt: Fotografies acampada | Manifest de l'Ateneu Popular la Sèquia

manifest ateneu la sequia de Manresa

Més informació:

http://ateneulasequia.blogspot.com
@ateneulasequia

Contacta amb nosaltres:
ateneulasequia.comunicacio@gmail.com
Marta 618 36 43 02 | Jordi 637 92 91 58

L’Ateneu la Sèquia acampa a la Plaça Major de Manresa per fer pressió davant el judici del 22N

manifest ateneu la sequia de Manresa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció