CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’empresa Essa Palau vol aplicar un nou ERO de 6 mesos a 280 treballadors

Dimecres, 7 gener, 2009

L'empresa Essa Palau va comunicar el passat 23 de desembre al Comitè d'Empresa (CCOO, UGT, CGT i FTC) la presentació d'un nou expedient temporal de regulació d'ocupació, quan ni tan sols ha finalitzat l'actual presentat fa dos mesos i acordat per la majoria de sindicats exceptuant CGT.


Aquest nou expedient afectarà a 280 treballadors, el 50% de la plantilla. La durada de l'expedient serà de 6 mesos, de febrer a juliol, ambdós inclosos. La negociació finalitzarà el 16 de gener, a partir d'aquesta data l'administració té 15 dies per a decidir sobre aquest expedient si empresa i sindicats no arriben a un acord. L'empresa pretén ajuntar l'expedient actual amb el de febrer i les vacances d'estiu, amb el que estem parlant de gairebé 8 mesos sense treballar per a la meitat de la plantilla.

El Comitè d'Empresa rebutja rotundament aquest expedient de regulació d'ocupació, per la seva radicalitat i per la forma de ser presentat, el dia abans de les vacances de Nadal per a dificultar les mobilitzacions dels treballadors de l'empresa.

Aquest dijous 8 de gener els treballadors es concentraran en el Departament de Treball (C/Puig i Xoriguer 11-13, Barcelona) a les 16h., sortint des de Plaça Catalunya a les 15h.

Secretaria de comunicació i premsa de la Federació Local de CGT Sabadell

cgtsabadell.blogspot.com/