CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’empresa Essa Palau vol aplicar un nou ERO de 6 mesos a 280 treballadors

Dimecres, 7 gener, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

L'empresa Essa Palau va comunicar el passat 23 de desembre al Comitè d'Empresa (CCOO, UGT, CGT i FTC) la presentació d'un nou expedient temporal de regulació d'ocupació, quan ni tan sols ha finalitzat l'actual presentat fa dos mesos i acordat per la majoria de sindicats exceptuant CGT.


Aquest nou expedient afectarà a 280 treballadors, el 50% de la plantilla. La durada de l'expedient serà de 6 mesos, de febrer a juliol, ambdós inclosos. La negociació finalitzarà el 16 de gener, a partir d'aquesta data l'administració té 15 dies per a decidir sobre aquest expedient si empresa i sindicats no arriben a un acord. L'empresa pretén ajuntar l'expedient actual amb el de febrer i les vacances d'estiu, amb el que estem parlant de gairebé 8 mesos sense treballar per a la meitat de la plantilla.

El Comitè d'Empresa rebutja rotundament aquest expedient de regulació d'ocupació, per la seva radicalitat i per la forma de ser presentat, el dia abans de les vacances de Nadal per a dificultar les mobilitzacions dels treballadors de l'empresa.

Aquest dijous 8 de gener els treballadors es concentraran en el Departament de Treball (C/Puig i Xoriguer 11-13, Barcelona) a les 16h., sortint des de Plaça Catalunya a les 15h.

Secretaria de comunicació i premsa de la Federació Local de CGT Sabadell

cgtsabadell.blogspot.com/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció