CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’empresa MAC-SER BCN SL d’Esplugues de Llobregat sotmet a assetjament a una companya

Dimecres, 23 maig, 2007

MAC-SER BCN S.L , A ESPLUGUES DE LLOBREGAT (BARCELONA), IGNORA ELS NOSTRES DRETS FONAMENTALS COM TREBALLADORS. UN NOU CAS DE MOBBING.

Fa uns anys que dura l'assetjament cap a la nostra companya Juana Sedeño. Per donar suport a unes companyes en un conflicte laboral, des d'aquest moment la vida de la nostra companya Juana s'ha convertit en un veritable infern principalment pel sr. José Fernández Onorio principal responsable de l'empresa MAC-SER BCN, ajudat en algunes ocasions per algun treballador afí a l'empresa.

Aquesta situació comença el dia 27/07/02 des que la nostra companya Juana mostrés el seu suport a les companyes en aquell conflicte tot van ser vexacions, dolentes maneres, restriccions, sancions, etc. Fins a llavors la companya Juana havia estat una treballadora exemplar sense cap tipus de conflicte gaudint la mateixa d'un contracte indefinit per la seva bona labor en les seves tasques de neteja.

Des d'aquesta data se li van fer falses acusacions, se'ls va prohibir als seus companys relacionar-se amb ella, humiliant-la i degradant-la en el seu treball, sense parlar dels problemes econòmics que aquesta situació li està implicant. A causa de la situació laboral inhumana a la qual és sotmesa ha arribat fins al punt de perdre el seu habitatge i haver de demanar ajuda familiar per a poder alimentar-se.

Actualment viu de prestat per quinzenes en el domicili de dos familiars, tot això a causa de les despeses que aquesta situació li estan implicant ja que és mare separada i no rep cap tipus d'ajuda.

El seu estat de salut és lamentable tal com indiquen multitud d'informes mèdics dels quals disposa l'afectada. Totes aquestes afeccions mèdiques estan relacionades amb la seva situació laboral i certificades per diferents instàncies com INSTITUT CATALÀ D’AVALUACIONS MÈDIQUES (ICAM). Tota aquesta situació és deguda a les situacions de gran tensió promogudes pel sr. José Fernández Onorio que l'està sotmetent i assetjant des de la data ja esmentada.

Recordar que la companya Juana va ser acomiadada per greus acusacions sense demostrar, tal és així que un jutge va dictaminar que l'empresa havia de readmetre a la nostra companya per acomiadament improcedent, després de la readmissió va seguir el setge constant contra la nostra companya, aquesta empresa ja ha rebut multitud de denúncies per part dels treballadors per les seves dolentes accions.

En el judici s'aportarà el testimoniatge de companyes que estan disposades a ajudar a la nostra companya al conèixer la forma de procedir d'aquesta empresa.

L'empresa MAC-SER PRESTA ELS SEUS SERVEIS AL GRUP INDITEX (ZARA, MAXIMO DUTTI, Bershka……. De tot el que aquí esdevé se li donarà degut compte al GRUP INDITEX al que se li sol•licita que intervingui en aquesta situació ja que és per a l'única empresa que treballa MAC-SER BCN. De no intervenir entendrem que el Grup Inditex no esta disconforme amb aquesta situació pel que també se li demanarà responsabilitat.

Federació Comarcal del Maresme de la CGT