CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’Empresa Pastoret de la Segarra declara la guerra a la CGT

Dijous, 10 febrer, 2022

El passat dimarts dia 8 de febrer van acomiadar a la nostra companya Paz, del Pastoret de la Segarra, una empresa ubicada a Sant Guim de Freixenet. Molt coneguda a les Terres de Ponent per les seves postres de iogurt, formatges i mató. I ara també coneguda arreu per la vulneració de drets que constantment viuen les seves treballadores.

Des de setembre de l’any 2021, unes companyes van constituir la secció sindical de Pastoret, com a resposta lògica d’autoorganització i autodefensa i dins de l’expansió de la nostra organització a Ponent, després de la creació del sindicat CGT Urgell-Segarra.

Amb la clara intenció de desmembrar la recentment creada Secció Sindical, l’empresa inicia una persecució sindical, només per eliminar una forma de reivindicació de drets laborals. Aquesta persecució es manifesta amb l’acomiadament d’una companya, la qual, juntament amb les seves companyes, han tingut l’encert i valentia de crear una secció sindical. Ens empeny la DIGNITAT i la LLUITA, perquè ningú treballa per nosaltres.

A la nostra companya Paz l’han assetjat per negar-se a fer més hores de les que li corresponen, l’han acomiadat per no acotar el cap davant dels qui es creuen poderosos, l’han acomiadat per ser una treballadora que ha dit prou als abusos constants dels empresaris que pensen que les nostres vides estan al seu servei. Ja sabem que «la CGT no és benvinguda a cap empresa i així ens ho fan saber» i nosaltres volem que sàpiguen que ells no són ni seran mai benvinguts a les nostres vides i que estem fartes que la província de Lleida sigui el paradís idoni per a l’explotació.

És per aquest motiu, que tant a El pastoret de la Segarra, com allà on sigui necessari, des de CGT reivindicarem sempre la defensa de les nostres afiliades: «SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES!».

PROU PERSECUCIÓ SINDICAL!

Comunicat Secció Sindical CGT El Pastoret de la Segarra

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció