CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’empresa Ramcon és condemnada a readmetre a la nostra companya Isabel

Dijous, 1 juliol, 2021

Acabem de tenir coneixement de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la qual l'empresa Ramcon, adjudicatària de la neteja de les instal·lacions municipals de Mollet és CONDEMNADA a READMETRE a la nostra companya i afiliada Isabel. Així mateix, també s'obliga l'empresa a indemnitzar-la econòmicament.

Recordem que la nostra companya va ser acomiadada en aparèixer en una notícia en la televisió de Vallès Visió, participant la mateixa en ser informada de què es tractava d'una notícia sobre el canvi de contracta a petició d'aquest mitjà, en el qual un dels propietaris és l'Ajuntament de Mollet.

Aquesta sentència esmena una altra del Jutjat Social de Granollers que havia desestimat la demanda d'Isabel. Considerem, que finalment es fa justícia, i que el TSJC ha compartit els nostres arguments que estàvem davant d'un clar exemple de REPRESSIÓ SINDICAL.

A més està condemna a Ramcon, es dóna en un context on està setmana la propietària de la mateixa es vanava en alguns mitjans de comunicació (amb la complicitat dels responsables de l'Ajuntament) de l'acomiadament d'Isabel. No ens pararan ni callar en la defensa dels drets de la Classe Treballadora.

Des de l'arribada d'aquesta empresa són múltiples els atacs que les afiliades de CGT han sofert (sancions, acomiadaments…) asi com a acusacions cap a la dignitat de Julián (afiliat mort en accident laboral) i una demanda on se'ns acusa de falsedats són mostra d'això.

A nosaltres ningú ens calla!
CGT Vallès Oriental