CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’empresa SABA APARCAMENTS ha acomiadat al Secretari General de la CGT del Maresme

Dimarts, 5 novembre, 2013

L’empresa SABA APARCAMENTS, ha acomiadat sense cap tipus d’explicacions a Joan Carles Benito Secretari General de la CGT del Maresme i membre de la secció sindical a Saba.

Aquest ha sigut un acomiadament clàssic de repressió sindical amb el que pretén fer callar les veus critiques dins la plantilla i sembrar la por perquè ningú li faci oposició, denunciï o convoqui mobilitzacions als seus plans d’externalitzar, amb una empresa de serveis, el torn de nit dels aparcaments a costa dels treballadors fixos de plantilla.

El secretari general del Maresme havia sigut molt crític amb els Pactes signats per l’empresa i Comitè (CCOO, UGT i USOC) els quals van acordar que a l’empresa hi hagi quatre nivells salarials amb la mateixa categoria i funcions i amb unes diferències salarials de 800 euros.

Una altra motiu es que l’any que ve es tenen de convocar eleccions sindicals i amb aquest acomiadament SABA pretén aturar la presentació de la candidatura de CGT i al mateix temps aturar totes les veus critiques als seus plans d’acomiadaments massius de treballadors. Actualment l’empresa compte amb un comitè obedient que no mobilitza a ningú i signa tots el acords que li posa l’empresa a sobre de la taula amb una important pèrdua de drets laborals i salarials.

L’empresa amb beneficis de 3,3 milions d’euros es propietat de Caixa Bank i no te cap tipus d’interès per ella, els seus plans son fer neteja de personal, sobretot d’aquell que esta al primer nivell salarial per baixar els salaris, treure-la a borsa i quant la crisi hagi escampat vendre-la al que li ofereixi més diners. Tot això a costa dels treballadors.

Demanem la solidaritat activa de tots els companys i companyes davant d’aquesta repressió sindical a SABA.

NO A LA REPRESSIÓ SINDICAL A SABA

SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTS

Federació Comarcal del Maresme de la CGT

Més informació:

- TWITTER CGT MARESME

- PÀGINA FACEBOOK CGT MARESME

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció