CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Les acampades dels ‘indignats’ d’arreu de Catalunya acorden acampar el 14 de juny davant del Parlament

Diumenge, 5 juny, 2011

agbcn_aturem-el-parlament_cartell_0041

L'assemblea "d'indignats" de tot Catalunya que s'ha celebrat aquest dissabte dia 4 de juny al migdia al centre de Barcelona ha acordat acampar al parc de la Ciutadella, davant del Parlament, la nit del dia 14 de juny amb l'objectiu de mostrar la seva disconformitat amb els pressupostos de la Generalitat, que els diputats hauran de debatre l'endemà.

Paral·lelament, una altra de les accions programades pels "indignats" és una protesta prèvia davant els ajuntaments el proper dissabte 11 de juny, coincidint amb la seva constitució, per demostrar als alcaldes i regidors "que no tenen el poder real". Finalment, el 19 de juny s'ha convocat una manifestació internacional "d'indignats" a les places de tot el món.


Sota el lema "Ni amb tota la policia aturaran la rebel·lia", la concentració, que ja va ser anunciada fa uns dies a l'assemblea de Barcelona, sortirà de la plaça de Catalunya per acabar al Parlament.

Unes 200 representants de les diferents acampades escampades arreu de Catalunya s'han trobat aquest dissabte dia 4 a Barcelona per debatre i acordar les futures accions reivindicatives. Entre les decisions més importants, ha sorgit amb força l'acampada del 14 de juny al parc de la Ciutadella, per així pressionar i mostrar la seva disconformitat als diputats que l'endemà han de debatre al Parlament els pressupostos de la Generalitat.

Les concentracions de l'11 de juny davant dels ajuntaments, just el dia en què constituiran després de les eleccions municipals del 22 de maig, se celebraran per recordar als futurs alcaldes i regidors "que ells no són els que tenen el poder real".

Els representants del Pirineu també han cridat els "indignats" a concentrar-se el proper 17 de juny a la Seu d'Urgell, seu de la trobada d'empresaris de l'Alt Pirineu, que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, i destacats empresaris.

D'altra banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha tornat a ser escridassat a Valls set dies després que fos rebut amb un cassolada l'endemà del desmantellament de les acampades de Barcelona i Lleida. Uns 150 "indignats" li han tornat a demanar la dimissió aquest dissabte a la nit. Quan ha arribat el conseller s'ha viscut una nova cridòria contra Felip Puig, que ha participat a la 28ena Nit del Premis Ciutat de Valls i, per aquest motiu, algunes pancartes li atorgaven irònicament "el premi a la millor acció de neteja".

Font: Agències