CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Les mesures d’austeritat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona posen en risc les pacients

Dilluns, 5 novembre, 2012

La Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona denuncia que la gestió flexible de llits que fa la Direcció de l’ Hospital arriba tard per obrir llits tancats i d’hora per estalviar amb les contractacions de personal que es necessita per dur a terme la tasca assistencial, donat que són l’Hospital de referència de la província.

Han volgut destacar la situació a data de 30 d’octubre,

- 19 pacients a Urgències a l’espera de llit per ingressar, alguns d’ells esperant-lo des de fa una parell de dies.

- 10 pacients adults ingressats al Servei de Pediatria.

- 4 pacients adults del servei d’urgències, instal·lats a la zona de pediatria, a causa del col·lapse i manca d’espai que pateix el servei, provocat per la manca de llits.

Dimarts a la tarda i donada la gravetat de la situacions es van obrir 15 llits de la cinquena planta B, però segueixen sense entendre que hagin d’arribar a aquesta situació per obrir i tancar els llits en base a la pressió assistencial del moment.

Això no és més que la repetició del que va passar el divendres dia 26, quan es van obrir 9 llits a la segona Planta, destinats a la Unitat de Curta Estància, donat la pressió assistencial dels pacients que eren pendents d’ingressar.

Conviden a la Direcció del Centre a desmentir que encara tinguin 64 llits tancats, i que la gestió flexible dels llits i les polítiques d’austeritat que regnen en aquest Hospital siguin incompatibles amb la salut de les ciutadanes de Tarragona.

Exigeixen la immediata obertura de tots els llits disponibles al nostre Hospital ja que amb aquestes mides s’està posant en risc la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients.

http://pobleviu.cat/2012/11/01/les-mesures-dausteritat-a-lhospital-joan-xxiii-posen-en-risc-les-pacients/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció