CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Les plantilles d’Spanair i Newco volen bloquejar l’Aeroport de Barcelona durant el congrés de mòbils

Dilluns, 20 febrer, 2012

JESÚS RODRÍGUEZ | 19/02/2012 - Setmanari Directa

El Congrés Mundial de Mòbils s'ha convertit en l'objectiu preferent de les protestes contra les retallades. Si el poder polític de la ciutat de Barcelona ja es troba convulsionat i preocupat per la vaga dels i les treballadores de TMB, ara cal afegir-hi la nova convocatòria de les plantilles d'Spanair i Newco, que han convocat un bloqueig dels accessos a l'Aeroport de Barcelona pel 27 de febrer a partir de les 9:30h.

A la mateixa hora obrirà les portes el congrés de telefonia a les seus de la Fira de Barcelona de la Gran Via i la plaça Espanya. Allí, la plantilla de metro i autobusos de TMB participaran d'una concentració que, a més, ja ha rebut el suport de nombroses assemblees de barri de la ciutat de Barcelona i tota l'àrea metropolitana. No només això, sinó, que els sectors que lluiten per una sanitat pública ja han avançat que faran tancades a hospitals i centres d'atenció primària la nit del 28 al 29 de febrer, i tota la comunitat universitària prepara una vaga general pel dimecres 29 de febrer. Altres sectors, com ara els taxistes, la plantilla del Liceu, de Panrico o de Piaggio, també convoquen protestes per aquella setmana, que podria convertir-se en una mena d'assaig d'una futura vaga general contra la reforma laboral i les retallades.

Bloqueig a l'Aeroport de Barcelona dos cops per setmana

En un comunicat intern de les assemblees de treballadors i treballadores de les dues empreses, Spanair i Newco, la plantilla explica que el proper divendres 24 de febrer ja realitzaran un primer intent de bloqueig de les instal·lacions aeroportuàries, entre dos quarts de quatre i dos quarts de vuit de la tarda. Protagonitzaran marxes lentes amb els seus vehicles, donant diverses voltes als accessos mentre faran sonar els claxons dels automòbils.

* Publicat al web del Setmanari Directa

www.setmanaridirecta.info/noticia/les-plantilles-dspanair-newco-volen-bloquejar-laeroport-barcelona-durant-congres-mundial-mob

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció