CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Les treballadores de la escola bressol “Mon Petit” d’Abrera arriben a un acord amb l’empresa i l’Ajuntament

Dimecres, 11 juny, 2008

La vaga convocada des del passat 8 de maig, en jornades alternes, per les treballadores de la guarderia municipal d'Abrera (Baix Llobregat), va ser desconvocada en ASSEMBLEA ahir dia 10 de juny, després de ratificar les educadores l'acord al que havien arribat els seus representants.


Per tant queda DESCONVOCADA LA VAGA prevista per al matí de dijous i següents, així com la MANIFESTACIÓ prevista per a avui, dia 11 de juny de 2008.

L'acord que posa fi a aquest conflicte recull, entre uns altres, els següents punts:

- Paga extra, per dedicació, per a totes les categories en el mes de març. Per a l'any 2008 aquesta paga s'abonarà en el mes de juliol.

- Reconeixement de la titulació de magisteri amb una paga anual de 300 euros.

- Les treballadores auxiliars passen a la categoria d'assistent infantil.

- Revisió de l'IPC real al gener per als següents anys.

Des de la CGT agraïm a les companyes la seva actitud en aquest llarg conflicte i els felicitem per aquest acord que interpretem, no com el final, sinó com el principi d'una nova etapa de relacions laborals entre les educadores, que treballen per una EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT, i l'administració, que hagués de tenir aquest mateix objectiu. Les bones condicions educatives van unides, sense cap dubte, a les bones condicions laborals de les educadores.

Secretaria de Comunicació CGT Baix Llobregat